„Dacia Duster“ – geriau nei „viliukas“?

Automobilių gamintojas „Renault“ pristatė du vaizdo klipus apie Rusijoje planuojamo gaminti visureigio „Duster“ galimybes.

Pirmasis reklaminis vaizdo klipas iš visureigių bandymų poligono, kuriame modelis buvo išbandytas, antroji – iš miesto gatvių.

„Duster“ gamyba Rusijoje planuojama kitais metais. „Renault“ įsitikinęs, kad nuo 12 tūkst. eurų kainuosiantis automobilis susilauks vidaus automobilininkų dėmesio, rašo auto.newsru.com.

Taip Prancūzijos automobilių gamintojas nori parodyti, kad mažas „plento džipas“, dydžiu prilygstantis „Nissan Qashqai“, nepaisant vos 1,6 litro variklio, yra tinkamas bekelei. „Dacia Duster“ (dar žinomas kaip „Renault Duster“) gali „laisvai jaustis purve“ ir pakilti į kalveles: priekinis buferis pritaikytas 30 laipsnių, galinis – 36 laipsnių įkalnėms.

Šis dar Ženevoje pristatytas visureigis bus gaminamas  „Renault Logan“ bazėje. Gamyba Rusijoje bus patikėta „Avtoframos“ fabrikui Maskvoje.

4,31 m ilgio, 1,82 m pločio „Dacia Duster“ dydžiu beveik nesiskiria nuo „Nissan Qashqai“.

Visureigį bus galima įsigyti su priekinių arba visų ratų pavara. Europoje bus montuojami vieno tipo benzininis (1,6 litro, 110 AG) ir dviejų tipų dyzeliniai varikliai ( 1,6 litro, 85 ir 110 AG). Mažiausia kaina už priekiniais ratais varomą „Duster“ – 11 900 eurų, o visų ratų pavaros versija atsieis nuo 13 900 eurų.

Visureigis su visų ratų pavaros sistema „dirba“ trimis režimais: „Auto“, Lock ir „4x2“. „Auto“ skirtas važiuoti magistralėse, „Lock“ veikia ypatingai tolygiai, o trečiasis režimas skirtas degalų taupymui sukimo momentą perduodant tik priekinei ašiai.


Šiame straipsnyje: Dacia

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių