BMW jau šį rudenį pažers naujovių

„BMW Group“ plečia modelių gamą, didina jų pasirinkimo galimybes bei ruošia eilę atnaujinimų.  Daug platesnė BMW modelių įvairovė Lietuvoje bus pristatyta kaip ir visoje Europoje – šį rudenį.

Nuo šio rudens jau bus galima įsigyti ketvirtosios ir pačios galingiausios dyzeliniu kuru varomą BMW 5-osios serijos versijos modelį – BMW 535d sedaną. Jame bus įdiegtas šešių cilindrų ir net 300 AG variklis su BMW „TwinPower Turbo“ technologija bei tiesioginio įpurškimo sistema „Common Rail“. Galingas BMW 535d variklis automobiliui įsibėgėti iki 100 km/val. leis vos per 5,7 s. Nepaisant galingo variklio, BMW 535d išliks pakankamai ekonomiškas – vidutinės kuro sąnaudos 100 km sieks vos 11 litrų.
Neseniai debiutavęs ir jau spėjęs užsirekomenduoti naujasis BMW 5-osios serijos sedanas nuo šio rugsėjo bus aprūpintas ir intelektualine keturių varomų ratų sistema „xDrive“. Ši sistema su elektroniniu valdymu bus įdiegta aštuonių cilindrų variklio varomame „550i xDrive“.

Koncernas taip pat plečia ir 7-ąją BMW seriją. „xDrive“ sistema nuo šiol bus diegiama ne tik „750i xDrive“, bet ir BMW 740d. Tokiu būdu, tarp BMW 7-osios serijos automobilių pirmą kartą atsiras modifikacija, kurioje derės visų varomų ratų sistema ir dyzelinis variklis.

Tuo tarpu BMW Z4 išsiskirs nauju dizaino paketu „Design Pure Impulse“, kuris dar labiau pabrėš šio sportinio automobilio grožį ir eleganciją. Išskirtiniai bruožai – juodos spalvos sportinės odinės sėdynės „Circuit“, salone esantys dekoro elementai BMW „Individual“ ir „Alcantara“ stiliaus apdaila.

2010 m. šalia jau esančių „550i xDrive Gran Turismo“ ir „530d xDrive Gran Turismo“ atsiras dar du pilnai varomi Gran Turismo modeliai – „535i xDrive“ ir „535d xDrive“.

Dar vieną naujovę –„X1 xDrive23d“ modelį galima bus įsigyti su šešių laipsnių automatine pavarų dėže.  Tuo tarpu į 3-osios ir 1-osios serijos BMW modelius bei į BMW X1 ir BMW Z4 modelių  papildomos įrangos asortimentą bus įtrauktos ir papildamos opcijos, leisiančios padidinti automobilio vairuotojų komfortą.


Šiame straipsnyje: BMW

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių