„airBaltic“ plečia skrydžių tinklą į penkis pasaulio žemynus

Bendrovė „airBaltic" pasirašė bendradarbiavimo sutartis su oro bendrove „British Airways" ir JAE avialinijomis „Emirates", taigi nuo šiol keleiviai turės platesnį skrydžių pasirinkimą į JAV, Kanadą, Pietų Ameriką, Afriką, Indiją bei Azijos šalis.

Žiemos sezono metu, keliaujantys su „airBaltic" iš Rygos galės pasiekti 13 Jungtinių Amerikos Valstijų miestų (Atlantą, Bostoną, Dalasą, Denverį, Fyniksą, Filadelfiją, Hiūstoną, Los Andželą, Majamį, Orlandą, San Franciską, Tampą ir Vašingtoną), 4 miestus Kanadoje (Kalgarį, Monrealį, Torontą ir Vankuverį). Skrydžiai bus vykdomi per Londoną.

Bendradarbiavimas su „British Airways" išplės „airBaltic" skrydžių horizontą ir į pietų egzotiškas pasaulio šalis. Nuo šiol per Londoną taip pat bus galima nuvykti Argentinos sostinę Buenos Aires, Brazilijos miestus San Paulą ir Rio de Žaneirą, Meksikos sostinę Mechiką, Sidnėjų Australijoje, Antigvos miestą Antigvoje ir Barbudoje, Ganos miestą Akrą, Nigerijos sostinę Abudžą, Bridžtauną Barbadose, Jamaikos sostinę Kingstoną, Grenadą, Bahamų sostinę Nasau, Port of Speiną Trinidade ir Tobage, Kaimanų salas, Entebę Ugandoje, Angolos sostinę Luandą.

Jungtiniais skrydžiai Baltijos šalis sujungs ir su Rytų valstybėmis - Kuveitu, Bangladešu, Indijos miestais Kalkuta ir Bengalūru, Singapūru, Tunisu.

Nuo gruodžio mėnesio pradžios „airBaltic" pradėjo siūlyti 11 naujų krypčių iš Rygos per JAE sostinę Dubajų. Jungtiniais „airBaltic" ir JEA avialinijų skrydžiais bus galima pasiekti Honkongą, Malaiziją, Mumbajų Indijoje, Pakistaną, Iraną, Kuveitą, Katarą, Omaną, Bahreiną, Singapūrą ir Seišelių salas.

Šiuo metu „airBaltic" iš Rygos į Dubajų skraidina du kartus per savaitę - pirmadieniais ir penktadieniais. Skrydžiai atliekami lėktuvu „Boeing 757-200". Skrydis trunka 6 val. 15 min. Bendradarbiavimas su „Emirates" suteiks „airBaltic" keleiviams galimybę nuvykti į Dubajų ir tomis dienomis, kai nėra tiesioginių skrydžių iš Rygos.

„airBaltic" bendradarbiavimas su „British Airways" ir „Emirates" avialinijomis leis įsigyti bilietus specialiomis kainomis. Pavyzdžiui, skrydis į iš Rygos į Indijos miestą Mumbajų kainuoja nuo 1500 litų, į Singapūrą - nuo 2000 litų, į Sidnėjų - nuo 2400 litų su visais mokesčiais į vieną pusę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių