A.Butkevičius atsikirto Latvijos susisiekimo ministrui

Susisiekimo ministras Algirdas Butkevičius teigia, kad Latvijos susisiekimo ministro Ainaro Šleserio pareiškimas apie Lietuvos oro bendrovę „flyLAL" yra neargumentuotas ir formuoja nepalankią nuomonę apie Lietuvos įmonę, o mūsų šaliai yra nepriimtini tokio pobūdžio kaimyninės šalies vyriausybės pareigūnų komentarai apie Lietuvos ūkio subjektų veiklą bei finansinę padėtį. 

Taip jis įvertino Latvijos susisiekimo ministro A.Šleserio pareiškimą apie Lietuvos oro bendrovę „flyLAL". Lietuvos susisiekimo ministro teigimu, kaimyninės šalies valdžios pareigūnui nedera skelbti pareiškimų, kurie gali pakenkti ne tik šiai bendrovei, bet ir visam Lietuvos aviacijos sektoriui. 

Spalio 20 d. Lietuvos ir Latvijos žiniasklaida išplatino A.Šleserio komentarą apie Lietuvos oro bendrovę „flyLAL", kuri, pasak A.Šleserio, netrukus bankrutuos, o „lietuviai gedės, prisimindami gerus laikus, kai iš Vilniaus skraidydavo „airBaltic" lėktuvai". 

Taip kaimyninės šalies susisiekimo ministras reagavo į Lietuvos oro bendrovės „flyLAL" skundą teismui dėl nevienodų verslo sąlygų, sudaromų Rygos oro uoste kitų šalių oro bendrovėms.


Šiame straipsnyje: ButkevičiusflyLALLatvija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių