Rotušėje apdovanoti jaunieji menininkai ir sportininkai

Trečiadienį Rotušėje miesto meras Andrius Kupčinskas vardiniais medaliais ir padėkos raštais apdovanojo moksleivius, kurie per praėjusius mokslo metus pasiekė gražių laimėjimų.

Buvo pagerbti mokiniai, kurie po pamokų muzikuoja, piešia, modeliuoja, lanko choreografijos, teatro studijas ir sportuoja.

Atminimo medaliais apdovanoti net 58 mokiniai ir 27 mokinių komandos, o jų mokytojai – mero padėkomis ir gėlėmis.

Kaip ir kasmet, gausias būrys – muzikos mokyklų auklėtinių. Šiemet apdovanojimo nusipelnė net 30 akordeonininkų, gitaristų, fleitos, fortepijono meistrų, solistų.

„Kaunas pagrįstai gali didžiuotis ne tik sportu, bet ir pasiekimais mokslo bei meno srityse. Miestui reikalingas jūsų protas, talentas ir energija. Linkiu, kad tų apdovanojimų būtų kuo daugiau", – džiaugėsi meras.

Daug talentų išugdė Kauno 1-oji, A. Kačanausko, M. Petrausko muzikos mokyklos. Greta vyresniųjų rikiavosi ir visai maži mokinukai, kuriuos išugdė „Šilo" pradinės, Palemono, „Ąžuolo“, Maironio universitetinės gimnazijos, Kauno choreografijos mokyklos, Kauno tautinės kultūros centro pedagogai.

Dailėje sužibėjo „Saulės„, Milikonių, „Vyturio“, Palemono, Dainavos, J. Grušo, „Purienų“, „Rasos“, Julijanavos mokyklų, M. Dobužinskio estetinio lavinimo centro, Vaikų ir moksleivių laisvalaikio rūmų ir kitų švietimo įstaigų mokiniai.

Teatro srityje  – Šv. Mato, A. Smetonos, S. Daukanto, T. Masiulio, „Žiburio", mokyklų „Vilkolakio“, Kauno vaikų ir jaunimo studijos jaunieji aktoriai bei skaitovai, o modeliavimo išmonę parodė Moksleivių techninės kūrybos centro modeliuotojai.

Sporte laurus iškovojo Kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų ugdymo centro, J. Laužiko specialiosios, Gedimino sporto ir sveikatingumo mokyklų, J. Basanavičiaus, A. Žikevičiaus, Jaunųjų turistų centro, S. Dariaus ir S. Girėno, „Žiburio", KTU gimnazijos mokiniai.


Šiame straipsnyje: mokyklamoksleiviai

NAUJAUSI KOMENTARAI

CHA CHA CHA

CHA CHA CHA portretas
Pagrindinis Kupčinskėlio užsiėmimas - įteikti kitų surašytą garbės raštą ar tiesiog "padalyvauti"....KĄ geresnio nuveikėte miestui, pone mere, nei meras Mikaitis?

tualetas

tualetas portretas
Atsiunte sunui pakvietima 14.00,bet paskui perkele i 12.00 . Ir nieko neperspejo ,nors tel pasuktu tualeto sekretores,slykstu koks meras apsisikelis.

siaip

siaip portretas
o mano mergaitei tai buvo didelis ivykis ir siuo momentu man visai vienodai kas ir koks meras...:)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių