Žmogaus teisių aktyvistai: šalin rankas nuo šeimos

Žmogaus teisių aktyvistai pirmadienį prie Parlamento protestavo prieš Konstitucijos pataisas, dėl kurių rytoj balsuos Seimas.

Konstitucijos pataisa šeimos kūrimą norima susieti su santuokos sudarymu, motinyste ir tėvyste. Protestuotojai sakė, kad šia pataisa bus diskriminuojama dalis visuomenės, kai turėtų būti rūpinamasi visais.

Be to, anot aktyvistų, vietoje to, kad spręstų rimtus, pavyzdžiui, atominės elektrinės statymo klausimus, Seimo nariai kalba apie seksą ir tai, kas su kuo turėtų ar neturėtų gyventi.

Aktyvistai laikė plakatus, kurie skelbė: „Celofaninis rūpestis šeima“, „Šalin rankas nuo mūsų šeimos / emigrantų vaikų senelis ir senelė“, „Kiek kartų šeimą kūrė M.Adomėnas?“,  „Darželių ir mokyklų, o ne šūdo malimo“.

Palaikyti Konstitucijos pataisai besipriešinančiųjų atėjo parlamentarai Algirdas Sysas ir Marija Aušrinė Pavilionienė. Kad pataisos būtų priimtos, už jas Seimas turi balsuoti du kartus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Taip ir nesupratau. Apie ką čia ?

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Visas mandrumas išgaruoja, kai panelei tenka auginti vieną , o dažnai ir 3 vaikus vienai...pabėgus ,,draugui"...taip jau nutiko vienai garsiai dainininkei...tada prasideda vaitojimai, kad valstybė nesirūpina vienišom mamom

juokingi tie aktyvistai

juokingi tie aktyvistai portretas
vienas "madingas", o kita irgi tokia pat.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių