Premjeras ir Seimo pirmininkas netikėtame susitikime aptarė rudens darbus

  • Teksto dydis:

Vyriausybėje pirmadienį susitikę premjeras socialdemokratas Algirdas Butkevičius ir Seimo pirmininkas "darbietis" Vydas Gedvilas prieš vasaros atostogas aptarė svarbiausius rudens darbus.

Iš anksto neskelbtas susitikimas Vyriausybėje surengtas padarius pertrauką ministrų kabineto pasitarime.

"Premjeras išeina kitą savaitę atostogų, tai aptarėme visu būsimus darbus. Aptarėme, kokius įstatymų projektus rudenį priiminėsime. Yra kai kurie dalykai paruošti. Po Konstitucinio Teismo išaiškinimo yra priimti tam tikri Vyriausybės sprendimai, kuriuos artimiausiu metu pateiks į Seimą", - po susitikimo žurnalistams sakė V.Gedvilas.

Seimo pirmininkas ir premjeras teigė nekalbėję apie nuteisto Darbo partijos (leiboristų) vadovo Vytauto Gapšio galimybes toliau eiti Seimo pirmininko pavaduotojo pareigas.

"Ne, tikrai nekalbėjome apie V.Gapšį", - sakė V.Gedvilas.

"Tikrai nekalbėjome (apie koaliciją - BNS). Sutarėme, kad politinė taryba rinksis po rugpjūčio 19 dienos, dėl to, kad mūsų kai kurie nariai, kurie dalyvauja politinėje taryboje, jau pradėjo atostogauti", - teigė A.Butkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pikasas

Pikasas portretas
Darbo partija Lietuvos teisinėje užuovėjoje randasi nuo jos įkūrimo 2003m. spalio mėn, o jos įkūrėjas Viktoras Uspaskich tokioje užuovėjoje pasislėpė jau keliais metais anksčiau. Visokie teisininkai profesoriai, bandantys advokatauti nuteistiesiems ir kažkodėl aplenktai Darbo partijai matomai labai nori pratempti apeliacinius nagrinėjimus dar bent du metelius. O tada jau ir kadencijos pabaiga čia pat...Jau paaiškėjo įdomių teisinių niuansų, tačiau vis tiek norima nuteistuosius apiplauti. Profesorius Vytautas Nekrošius, Vilniaus universiteto Civilinio proceso ir romėnų teisės instituto vadovas teigia, kad nusikaltusiais asmenimis šiandien nuteistųjų vadinti dar negalime. Gerai, nevadinkime, tačiau ar galima tokiais kadrais pasitikėti, paliekant kokį V.Gapšį aukštame poste. Teoriškai yra įmanoma,kad negalint valstybei atstovauti prezidentei ir Seimo pirmininkui, lep prezidento pareigas perima pirmasis Seimo pirmininko pavaduotojas. Laaabai būtų įspūdinga... (netilpęs tekstas "Alfoje")
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių