V.Valkiūnas išrinktas Respublikonų partijos pirmininku

Seimo valdančiosios Liberalų ir centro sąjungos frakcijos atstovas Valdemaras Valkiūnas šeštadienį Vilniuje įvykusiame Respublikonų partijos neeiliniame suvažiavime išrinktas šios partijos pirmininku.

Parlamentaras praneša, kad Respublikonų partija nuo kitų skirsis „atviru mąstymu bei nuostata Europos Sąjungos atžvilgiu“.

„ES juda ne demokratijos, o diktatūros kryptimi. Iš Briuselio ateinančios direktyvos reguliuoja vis daugiau sričių, apima socialinę apsaugą, kultūrą, valstybės sienų apsaugą, teisę, mokesčius ir vis naujas funkcijas, kurias iki šiol reguliavome patys. Sprendimai kuriami piliečių neišrinktų ir niekam neatskaitingų Briuselio biurokratų, o jų godumas vis didėja“, - pranešime cituojamas V.Valkiūnas.

Palamentaras tvirtina, kad jis turi didelių ambicijų didžiojoje politikoje, ir pirmiausiai - „išsklaidyti visuomenėje dar nuo Sąjūdžio laikų sukurtą iliuziją, jog būtent Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai yra tikrieji ir vieninteliai Lietuvos patriotai“.
Seimo narys V.Valkiūnas išrinktas vienmandatėje Biržų-Kupiškio apygardoje kaip nepartinis kandidatas.

Respublikonų partija yra deklaravusi, kad turi apie 1250 tūkst. narių. Ji nėra turėjusi didesnės įtakos Lietuvos politiniam gyvenimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lovys dingsta

Lovys dingsta portretas
Na per kadencija pakeitė 7partijas,dėl Kupiškio ir Biržų nieko gero nepadaryta nei pinigų keliams išmušta nieko,o juk sakė pasikeis meras bus pinigų meras pas mus jau beveik pusė metų kitas o kur pinigai?Valkiuna stumdė kas norėjo ir kaip norėjo čia baisiau nei prostitutė tad šis veikėjas manau jau amžiams savo veiklą pabaigs

gele

gele portretas
Kokia cia per partija? Pirma karta apie ja girdziu. Bendrai, kaip ir pirma karta girdziu apie sita Seimo nari. Ka jis gero padare, arba pasiule padaryti?

rinkėjas

rinkėjas portretas
Gerbiami dieniečiai, jūs rašote: "Respublikonų partija yra deklaravusi, kad turi apie 1250 tūkst. narių". Tai ką, ši partija turi 1,25 mln. narių?! Ar pasititikrinate, ką rašote? O gal norite juos į Ginesų rekordų knygą įrašyti? Ar jus ten įrašyti už kvailystes?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių