VSD vadas: nėra duomenų apie planuojamus teroro išpuolius Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Lietuvoje terorizmo grėsmių situacija nepakitusi, duomenų apie planuojamus teroro išpuolius nėra, teigia Valstybės saugumo departamento (VSD) direktorius Darius Jauniškis.

„Visos Lietuvos institucijos, atsakingos už kovą prieš terorizmą, yra pasiruošusios, budrios ir tarpusavyje glaudžiai bendradarbiauja“, - sakoma BNS atsiųstame D.Jauniškio komentare.

Lietuvoje terorizmo grėsmės lygis nekito nuo 2015 metų - penkių lygių skalėje šiuo metu nustatytas antrasis, t.y žemas grėsmės lygis.

Per naujausią teroro ataką gausiai turistų lankomame Nicos kurorte ketvirtadienį per Prancūzijos Nacionalinės dienos šventę sunkvežimiui lekiant per minią žuvo mažiausiai 84 žmonės.

Susisiekti su Prancūzijoje esančiais artimaisiais galima nemokamai. Dėl vakar vakare Nicoje įvykdyto teroristinio išpuolio visi mobiliojo ir fiksuotojo ryšio skambučiai bei SMS iš „Omnitel“ ir „Teo“ tinklų į Prancūziją ir iš Prancūzijos į Lietuvą nuo liepos 14 d. 22 val. iki liepos 17 d. 24 val. yra neapmokestinami. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Prancūzija ir gi neturėjo duomenų

lina

lina portretas
pasaka kad neimanomas teroras, terorui reikia smegenu plovimo ir pinigu, tad jeigu smegenu plovima sunku susekti, tad nelegaliu plovimas I lietuva tikrai near kontroliuojamas kas nori ir kam nori gali siust tad teroras ypac lengvai igyventinamas

asai

asai portretas
na aisku: nėra nes neįgalūs ni9eko konkretau turėti
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių