VRM paskelbė konkursą į FNTT vadovo pareigas

Vidaus reikalų ministerija paskelbė konkursą į Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovo pareigas.
Skelbimas paskelbtas trečiadienio „Valstybės žiniose“.

Kandidatai privalo turėti teisės aukštąjį išsilavinimą, ne mažesnę kaip penkerių metų vadovavimo patirtį ir ne trumpesnę kaip 10 metų darbo viešojo saugumo užtikrinimo srityje patirtį, ne žemesnį kaip specialų pareigūnų nekarinį vidaus tarnybos pulkininko leitenanto arba vyresniojo komisaro laipsnį.

Kandidatas taip pat turi atitikti reikalavimus, būtinus išduodant leidimą dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, žymima slaptumo žyma „Visiškai slaptai“ bei asmens patikimumo pažymėjimą.

Konkursas paskelbtas po to, kai vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis iš FNTT direktoriaus pareigų atleido Vitalijų Gailių. Prezidentė Dalia Grybauskaitė parėmė tokį sprendimą, bet konservatorių vadovai premjeras Andrius Kubilius ir Seimo pirmininkė Irena Degutienė išsakė dėl to abejonių.


Šiame straipsnyje: FNTT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Barjeras

Barjeras  portretas
jaunimui - sąlygos,kurias gali įveikti tik sovietmečio pulkininkas leitenantas.

šposas

šposas portretas
konkurso sąlygos parengtos pagal kurpalį, o IŠ TIKRŲJŲ, TAI ŠIOJE VIETOJE NEREIKIA NEI LAIPSNIO NEI ATITARNAVIMO TAM TIKROSE STRUKTŪROSE, tačiau labai reikia išmanymo kaip privalo veikti finansinė sistema, kad žinoti kur yra pažeidimai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių