VRK spręs, ar leisti rinkti parašus referendumui dėl „homoseksualizmo propagavimo“ ribojimo

  • Teksto dydis:

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) pirmadienį svarstys klausimą dėl iniciatyvinės grupės referendumui, kad būtų ribojama informacijos apie homoseksualius asmenis sklaida.

Iniciatyvinę grupę registruoti siekia Kauno miesto savivaldybės tarybos narys Gintautas Labanauskas, BNS sakė VRK pirmininko pavaduotoja Laura Matjošaitytė.

Kauno politikas referendumą siūlo rengti dėl formuluotės, kad "bet kokia informacija, susijusi su homoseksualizmo propagavimu, visuomenės informavimo priemonėse būtų skelbiama tik po 22 valandos".

Pagal įstatymą, VRK įregistravus referendumo iniciatyvinę grupę, jai išduodami parašų lapai. Tam, kad būtų surengtas referendumas, jo iniciatoriai per tris mėnesius turi surinkti ne mažiau kaip 300 tūkst. rinkimų teisę turinčių piliečių parašų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dalija

dalija portretas
Šią temą turėtų ir gydytojai nenusišalinti ir jie turėtų pirmu smuiiku groti. Negi visi medikai subėgo į krūmus?

mama

mama portretas
Man labai gaila musu mazos nuostabios Lietuvos.Valdzios vyrams ji visiskai nerupi ir neidomi. Vyksta visu dvasiniu ir materialiniu tautos vertybiu naikinimas. Manau referendumas NEPADES. Blogio virusas perdaug isplito, o ji naikinti europa neleis/. Niksta musu Lietuvele, Vienintelis gerb. PETRAS GRAZULIS NEPABIJOJO pasipriesinti, tai grubus policininkas stume ji ranka i veida ir pargriove, kojom prispausdami. Tai kur seimo nario nelecenybe, kur tiesa.???? Kokia musu vaiku ateiis ?

Anonimas

Anonimas portretas
Ribojimo? Apskritai toks propagavimas turėtų būtį uždraustas. Siūlyčiau lietuvoje šiuos seksualinius sutrikimus vėl gražintį į sumkiųlygų sarašus.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių