Varėniškių gausioms šeimoms – nuolaidų kortelės

  • Teksto dydis:

Per šimtą tris ir daugiau vaikų auginančių Varėnos rajono šeimų šiemet gaus „Varėnos gausių šeimų“ nuolaidų korteles - jas ketinama pagaminti bei išdalinti iki birželio pabaigos.

Jų turėtojai galės pirkti prekes ar paslaugas iš vietos verslininkų kiek pigiau, nei kiti, pirmadienį rašo portalas zinios.lt.

Varėnos socialinių paslaugų centro direktorės Dovilės Barčiukienės, Varėnos rajono verslo įmonės, įstaigos, organizacijos jau yra pakviestos prisidėti prie šios socialinės iniciatyvos ir suteikti kortelių turėtojams nuolaidą gaminamai produkcijai ar teikiamoms paslaugoms. Verslo įmonėms tai galimybė parodyti savo socialinę atsakomybę ir prisidėti prie Varėnos rajono gyventojų skaičiaus didinimo bei pagalbos daug vaikučių auginančioms šeimoms.

Tiesa, kaip pastebėjo D. Barčiukienė, kol kas verslo įmonių, kurios norėtų tapti socialiai atsakingomis ir dalyvauti programoje, kol kas neatsirado. Tačiau viliamasi, kad jų iki gegužės mėnesio tikrai bus, nes agituoti verslininkus būti socialiai atsakingais ketinama raginti ne tik viešai, bet Varėnos socialinių paslaugų centro specialistai yra pasirengę apsilankyti daugelyje rajono įmonių bei įstaigų ir tiesiogiai kalbėtis su jų vadovais.

Varėnoje išduota „Varėnos gausių šeimų“ kortelė galios ne tik šiame rajone, bet ir Alytaus mieste Lietuvoje ir Luko (Elko) mieste Lenkijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau tik taip.

Manau tik taip. portretas
Gidyti vaikus reikia mastyti kaip ji uzauginsi,kuom pamaitinsi.jeigu zmones taip nemasto mano nuomone reikia imtis priemoniu,kad neleitu i pasajuli vargsu vaiku.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių