V.Adamkaus sveikata gera, teigia jo gydytojas

Kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus pirmadienį apsilankė Santariškių klinikoje. Jo asmeninis gydytojas Remigijus Nargėla sakė, kad V.Adamkus atvyko atlikti kasmetinės sveikatos patikros.

Prezidentui buvo paimti kraujo ir kiti mėginiai, artimiausiu metu planuojama atlikti daugiau tyrimų. Pasak R. Nargėlos, po pirminės apžiūros aišku, kad V.Adamkaus sveikatos būklė yra gera. 85-erių V. Adamkus anksčiau yra sakęs, kad ne tik sveikai maitinasi, bet ir sportuoja.

Kadenciją baigęs šalies vadovas apie savo sveikatą visuomenę nuolat informuoja nuo 1998-ųjų, kai buvo pasigirdę gandų, jog jis serga onkologine liga.

2001 metais V.Adamkui buvo atliktos apendikso ir tinklainės operacijos bei teko skaldyti akmenį šlapimtakyje, 2008-aisiais jam implantuotas širdies stimuliatorius, o šį pavasarį kadenciją baigęs šalies vadovas JAV gydėsi inkstų pakitimus.


Šiame straipsnyje: Valdas AdamkusAdamkus

NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
bevaikis.

saulynas

saulynas portretas
neblogas prezidentas buvo. labai suklestejo abonentas ir rubikon,o pareigunai noreje atlikti ju atzvilgiu ikiteismini tyrima,buvo paprasyti asmeniskai prezidento atsistatydinti. saunuolis,parode kas lietuvoj seimininkas ir kad nusikalteliu valdymas imanomas ir toliau sekmingai tesiamas. graziai pasirode net nesuvokdamas gruzijoj,kada gruzinus pripazino visa europa agresoriais,o adamkui kitaip atrode. gyne agresorius ir ka tu jam. daugiau tokiu prezidentu ir tegul lietuva valdo kas tik nori.

Geriausias

Geriausias portretas
širdies stimuliatorius-sveikatos ir ūkvatos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių