V. Uspaskichas dėl teismo sprendimo kreipsis į tarptautines organizacijas

Vėlų sekmadienio vakarą į Lietuvą iš Rusijos grįžo darbo partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas. Šį mėnesį Vilniaus apygardos teismas jį pripažino kaltu sukčiavus ir apgaulingai tvarkius buhalteriją bei skyrė ketverius metus nelaisvės. V. Uspaskichas teigia, kai susipažins su teisininkų paruošta medžiaga, sprendimą skųs Apeliaciniam teismui.

Tačiau V. Upsakichas pripažįsta turintis mažai vilčių, kad šio teismo sprendimas bus kitoks. Todėl jo nelaukdamas žada kreiptis į tarptautines institucijas.

„Aš kreipsiuos į visas tarptautines organizacijas, ginančias žmogaus teises. Jau turiu parengtus adresus, jų pavadinimus, ir kreipsiuos į vyriausybes, ambasadas, siųsiu visą bylą, jos santrauką ir t. t. Tie įrodymai, kurie man kišami, jų nėra. Lietuva jau ne tokia laisva, priklauso ES“, – sako Seimo Darbo partijos frakcijos seniūnas V. Uspaskichas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Medė

Medė portretas
"Korennoj" avantiūristas buvo ir liko - toks ir bus iki smerties.Piktinasi, kad jam nesigauna kaip anksčiau šokti groti baladoti ir niekus tauzyti, užsukant visiems smegenis. Jau pralaimėjo kartą Strasbūre, bet vis negana vandenį drumsti.Jeigu Lietuvoje daug kam patinka jo čečiotka, nereiškia, kad tokie kalambūrai praeina pasauliui.Jis Rusijoje pasikrauna "batareikas", gauna instrukcijas ir varo pirmyn, o jūs krutinkit ausis.

Vyktor

Vyktor portretas
reikia į briuselį visiems skambyti taksofonu, ir tada niekas nesuseks kam skambyjai

Agniezka

Agniezka portretas
Tikrai jau galejo jis pasilikt Rusijoj.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių