Už parlamentines lėšas – šratinukai su partijos simbolika

Iki šiol draudusi už parlamentinei veiklai skirtas lėšas reklamuoti save ar partiją, Seimo Etikos ir procedūrų komisija prieš rinkimus atleido vadeles, rašo „Lietuvos rytas“.

Etikos sargai trečiadienį neįžvelgė pažeidimo, kad Seimo narys už valdiškus pinigus prisipirko šratinukų su partijos simbolika. Pusę tūkstančio šratinukų su partijos pavadinimu už parlamentinei veiklai skirtas lėšas įsigijo partijos „Tvarkos ir teisingumas“ frakcijos Seime seniūnas Valentinas Mazuronis. Jie kainavo bemaž 400 litų.

Etikos sargai nutarė, kad opozicijos veikėjo išlaidos pagrįstos.Tačiau etikos sargai nusprendė, kad žaislų už parlamentinei veiklai skirtas lėšas pirkti nevalia. Dėl to 430 litų gali tekti grąžinti Lenkų rinkimų akcijos atstovui Leonardui Talmontui, jis žaislų pirko ir juos teikė vaikų darželių atnaujinimo baigtuvių, taip pat stadiono atidarymo progomis. Per pirmąjį šių metų ketvirtį parlamentarai parlamentinei veiklai galėjo išleisti iki 6400 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasiulymas

Pasiulymas portretas
Nupirkti reklamai ne tusinukus o prezervatyvus. Gerai skamba - prezervatyvas su lubrikantu LSDP, prezervatyvas su spuogiukais Tvarka ir teisingumas, ar prezikas vaisiu skonio Tevynes sajunga... Skyleti prezervatyvai Liberalai.. :)

nu

nu portretas
išduokit paslaptį, kur jus kišat tuos šratinukus už tokias sumas?Gal namus iš jų statot, yra gi žmonės namus pastato iš tuščių buteliu, o ką jus darot.Namų darbų atlikti nereikia, dailyraščio rašyt nereikia, kur????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių