Už įvažiavimą į Palangą rinkliavos gali nebūti ir 2017-aisiais

  • Teksto dydis:

Palangos savivaldybė, pranešusi, kad atideda įvažiavimo į kurortą rinkliavą, neišdrįso pripažinti, kad tokio mokesčio greičiausiai nebus ir kitą vasarą, nes nebus spėta įrengti specialių užtvarų, kurie atpažintų iš miesto išvažiuojančių mašinų valstybinius numerius, už kurias nebūtų sumokėta rinkliava, ir prieš jas nusileistų užtvaras, penktadienį rašo "Lietuvos rytas".

Pasak dienraščio, įrengiant šiuos užtvarus ir papildomas išvažiavimo juostas šiuose išvažiavimų ruožuose tektų platinti kelius - tam reikėtų ilgai trunkančių projektavimo darbų ir kelių rekonstrukcijos, bet neaišku, kas už tai mokėtų.

Dėl viso to turėtų būti sprendžiama jau dabar, tačiau apie įvažiavimo rinkliavą bus vengiama prasitarti iki pat spalio mėnesį įvyksiančių rinkimų, o tik lapkritį atnaujinus pasiruošimą sprendimui įgyvendinti laiko vėl pritrūks, nes vėliausiai vasarį jau turėtų būti aiškus rangovas. Tuo metu pagal numatomą rinkliavos apimtį turėtų būti skelbiamas tarptautinis konkursas, kurio trukmė - mažiausiai trys mėnesiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vydmantiskis

Vydmantiskis portretas
Prisizaisit. Ateis ta diena, kad ir Palangiskis isvaziuodamas is Palangos tures susimoketi

Vydmantiskis

Vydmantiskis portretas
Prisizaisit. Ateis ta diena, kad ir Palangiskis isvaziuodamas is Palangos tures susimoketi

Baltazaras.

Baltazaras. portretas
Prašau įsigilinkitę į esmę:viskas spresis po rinkimų,čia kaip ir nuoroda už ką balsą atiduoti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių