Tvarkos ir teisingumo sąrašo dešimtuke - E. Lementauskas

Sekmadienį už uždarų durų posėdžiavusi Rolando Pakso vadovaujama partija „Tvarka ir teisingumas“  apsisprendė dėl kandidatų Seimo rinkimuose sąrašo. Pirmajame dešimtuke, greta dabartinių Seimo narių, Vilniaus ir Pagėgių merų atsidūrė ir korupcija kaltinamas buvęs Vilniaus vicemeras Evaldas Lementauskas.

Partijos lyderis Rolandas Paksas Seimo rinkimuose nedalyvaus dėl to, kad būdamas Prezidentu šiurkščiai pažeidė Konstituciją ir sulaužė duotą priesaiką, todėl pirmuoju sąrašo numeriu įrašytas ne partijos lyderis, bet „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos Seime seniūnas Valentinas Mazuronis.

Kandidatas į Seimą „Nr.2“ yra dabartinis Vilniaus miesto meras Juozas Imbrasas. Trečiuoju numeriu įrašytas partijos atsakingasis sekretorius Rimas Antanas Ručys. Po jo - dabartinis Seimo narys, buvęs prezidento Rolando Pakso patarėjas Remigijus Ačas ir Pagėgių meras Kęstas Komskis.

Vilniaus savivaldybės korupcijos skandale išgarsėjęs ir kyšio davimu kaltinamas buvęs Vilniaus vicemeras E. Lementauskas kandidatų sąraše - šeštas. Pastarasis į sąrašą pasisiūlė pats.

Dėl politikos Lietuvos futbolo rinktinę palikęs buvęs vyriausiasis treneris Algimantas Liubinskas partijos sąraše į Seimą - tik 44 - as.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių