Teisėja nusišalino nuo D.Kuolio bylos

Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas ketvirtadienį nepradėjo nagrinėti partijos „Lietuvos sąrašas“ lyderio Dariaus Kuolio administracinės bylos dėl susirinkimų tvarkos pažeidimo.

Teisėja Ainora Kornelija Macevičienė pranešė nusišalinanti nuo bylos, nes ji su D.Kuoliu per Sausio įvykius drauge budėjo Vyriausybės pastate.

Vilniaus miesto 2-asis policijos komisariatas yra surašęs D.Kuoliui administracinių teisės pažeidimų protokolą dėl susirinkimų tvarkos pažeidimo. Už tai gresia bauda nuo 500 iki 2 tūkst. litų arba administracinį areštą iki 30 parų.

Visuomenininkas ir politinės partijos vadovas kaltinamas susirinkimų tvarką pažeidęs birželio 1 dieną, Tarptautinę vaikų gynimo dieną, prie Valstybės saugumo departamento (VSD) surengęs nesankcionuotą meninę akciją.

Per ją keliasdešimt žmonių spalvotomis kreidelėmis ant šaligatvio prieš VSD pastatą parašė žodį „TIE-SOS“. Jie taip pat buvo atsinešę plakatų „VSD, už kiek superki sąžinę?“, „Laisvę mergaitei“, „Aidai, ar tau nebaisu?“, skandavo „Gėda“.


Šiame straipsnyje: Darius Kuolys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Smilga

Smilga portretas
Atrodo,kad tai precedentas kitiems teisejams,kad bus nagrinejamos be jokio pagrindo sukurptos bylos,dazniausiai be jokio realaus pagrindo.Juk kur matyta ,kad signatarai ,ateje pareiksti savo pasipiktinima teisesaugos isklerimu toj par teisiami.gal tik pas Lukosenka taip gali buti.Zmones turi konstitucine teise pareiksti savo nuomone del netinkamu dabartines valdzios veiksmu,ypac teisesaugos isigimimo.Juk tiesa yra viena.o svarbiausia yra tai,kad vieni turteja nepagristai,apgaudinedami paprastus saziningus darba mylincius zmones,kiti skurstatikra zodzio prasme,neuztekdami lesu net vaistams nusip[irkti,arba pasirinkdami savizudybes kelia.Juk kaip blogai,kad net jauni zmones ,negaudami darbogyvena is varganu tevu ar seneliu pensiju.O valdzios zmones kartais net pasitycioja, " sakydami,kas gali dirbti uz 2000 litu" Gaila vaiku ir anuku liejanciu prakaita Norvegijos siltnamiuose arAnglijos sandeliuose ar kur nors kitur.Prie ko prives tokia socialine atskirtis tarp ivairiu zmoniu grupiu baisu ir pagalvoti.O tai norisi gyventi Lietuvoje.Viena paguoda Dievas.O kur musu Valdzia?

vida

vida portretas
saunuolis zmogus dar pilnas zmogiskumo stiprybes jums nes lietuvoje buti zmoguni yra labai labai sunku nes labai daug tokiu zmoniu kurie nezino ko nori ir labai vadovauja visi kalba kad tu iskrypeliu podofilu labai daug sako kad ju begalybe ir jie vienas kita dangsto

kuoly

kuoly portretas
ka turi venckiene,ko neturi tu,kad likai juokdario rolej,paskui ja begiodamas,nesibodejai,kad zmogzudzio sesuo, ikurusi jo garbei partija,nuolat apsupta nusikalteliu,patikejai , jos zodziais,kad visi zmones durni,manau rinkimai parodys,kad ne tokie kvaili,kaip mano nusikalteliai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių