„Svarbios detalės“: nori darbo – priimk intymius pasiūlymus?

  • Teksto dydis:

„Jis suspaudė man veidą, liko mėlynės. Bandžiau gelbėtis nuo jo, kai paleido mane iš savo rankų, tada aš išėjau, pabėgau“, – apie savo skaudžią patirtį skandalingoje seksualinio priekabiavimo istorijoje Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatre jau šį antradienį LRT aktualių pokalbių laidoje „Svarbios detalės“ prabils aktorė Erika Račkytė.

Aktorė su ašaromis akyse pasakos apie tai, kaip ją prieš jos valią įsižiūrėjo teatro vadovas Linas Zaikauskas.

„Sakau, aš nenoriu būti garsia, aš noriu dirbti savo darbą ir dirbti jį gerai. Ir po to sulaukiau sąlygos, kad po premjeros turėsiu su juo permiegoti. Aš nesutikau. Jam tas nepatiko. Ir vieną repeticiją, iki premjeros likus porai savaičių, aš jau sulaukiau ne žodinio priekabiavimo, ne prašymų, ne bučinių, ne lietimo, bet tiesiog mane užpuolė“, – pasakos aktorė.

 

Šiuo metu Kultūros ministerija atlieka ne tik Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro auditą, bet ir tiria seksualinio priekabiavimo istoriją. Laidos „Svarbios detalės“ kūrybinei grupei pavyko gauti garso įrašą, kuriame teatro vadovas L. Zaikauskas nedviprasmiškai priekabiauja prie jaunos aktorės – šis įrašas bus paviešintas eterio metu. „Taip, aš viską, ką įsipareigojau, padarau. O tu su manimi permiegi“, – slaptai darytame garso įraše L. Zaikauskas siūlo aktorei Erikai.

Kita laidos herojė – Algimantė Ambrulaitytė – pasakos, kaip nejaukiai jautėsi, kai jai įkyriai savo dėmesį rodė buvęs skandalingasis atlikėjas Minedas, dabar į politiką nusitaikęs Mindaugas Jonušas. Tuo tarpu jis atkirs, esą tiesmukų pasiūlymų iš jo pusės nebuvo, todėl Algimantė jį kaltina be pagrindo.

Šį kartą itin dramatiškoje laidoje „Svarbios detalės“ bus narpliojamas ir skandalingas Seimo nario Kęstučio Pūko elgesys su moterimis, o studijos svečiai aiškinsis, kaip atskirti seksualinį priekabiavimą nuo nekalto dėmesio.

Laida „Svarbios detalės“ su Živile Kropaite – šį antradienį 21.30 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Svarbios detalės - laida apie nieką, pasipliurpimai. Žiūrėjau temą "Apie AIDS" . Nieko verta laida. Vienintelis vyras mėgino Pakelti temą - kodėl Klaipėdoje atėjęs pasiimti vaistų gali nerasti daktarės. atsieit, ji grįš po mėnesio, atostogose. Toks požiūris čia visada, ir ne tik čia. Laidai trūksta nors trupučio išminties, jei jau yra problema - pasistenkit nors kiek ją pajudinti. Šimtus laidų girdėjau apie AIDS - dauigumoj niekalai. Koks skirtumas - kokios orentacijos žmonės. Svarbu: 1)Kad liga būtų kuo anksčiau deagnozuota. 2)O deagnozavus - kuo greičiau pradėta gydyti. Pvz: Klaipėdoje nė dėl pirmo, nė dėl antro punkto nieko nedaroma. Nežinau kaip kitur.

Šaunuolė aktorė

Šaunuolė aktorė portretas
kad nenusileido. Labai gerai, kad paviešino. Matai koks bjaurybė, dar grasino merginai, kad ši neteks darbo, jeigu su juo nepasivartys lovoje. Pagarba drąsuolei.

Anokia čia naujiena

Anokia čia naujiena portretas
"Legendinis" maestro V.Noreika tik per lovą skirdavo į primabalerinas. Tradicija išliko, nieko nepadarysi...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių