Sudėtingiausios eismo sąlygos – vakarų ir šiaurės Lietuvoje

Sekmadienio rytą sudėtingiausios esimo sąlygos susidarė vakarų ir šiaurės Lietuvoje, čia keliai dengiasi sniego sluoksniu.

Pasak Lietuvos automobilių kelių direkcijos, 9 val. duomenimis, vakarinėje ir šiaurinėje šalies dalyse sninga, daug kur pusto, Šilalės rajone prisnigta iki 5 centimetrų. Magistraliniai ir krašto keliai čia padengti šlapio sniego sluoksniu, Šiaulių apskrityje keliai padengti prispausto sniego sluoksniu, provėžoti. Valstybinės reikšmės keliai čia valomi ir barstomi.

Pietų ir vidurio Lietuvoje sninga Marijampolės apskrityje, Kauno, Prienų ir Raseinių rajonuose, pusto pažeme. Magistralinių ir krašto kelių dangos šlapios, vietomis provėžotos.

Rytinėje šalies dalyje be kritulių, magistralinių ir krašto kelių dangos drėgnos, vietomis sausos.

Pasak kelininkų, šalies rajoninių kelių dangos vietomis, daugiausia miškingose vietovėse, padengtos prispausto sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios.

Lietuvos vakarinėje dalyje yra apsemtų ir užšalusių kelių ruožų, eismas draudžiamas kelių Rusnė–Galzdonai–Plaškiai, Juknaičiai–Sausgalviai–Tatamiškiai, Užliekniai–Paleičiai, Pakalnė–Naujoji Skirvytė, Povilai–Minija, Sausgalviai–Žalgiriai, Atmatos upės Krantas–Tulkiaragė, Šilutė–Šyša–Krokų lankos, Žemaitkiemis–Vabalai, Pakalnė–vandens kėlimo stotis Nr. 2 atkarpose.


Šiame straipsnyje: eismassniegas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Laimis

Laimis  portretas
Nu jo Kaune tai pusto kaip reikiant ir ne pazeme.

grazu

grazu portretas
Kauno gatves tuoj bus nepravaziuojamos. Parodos kalnas ziaurus. Nuvalyta tik viena puse Savanoriu.

makas chemtrailskis

makas chemtrailskis portretas
Naujos zinios> orai daromi dirbtini,purskiama is lektuvu,vadinasi CLOUD SEEDING.iNTERNETE DAUGIAU INFO tubej IR KITUR,ieskoti>CHEMTRAILS. Tubej ieskokit filmo,kaip tai imanoma sustabdyt,kas ir buvo pabandyta VASARIO 16-18d... Ieskokite filmuko su pavadinimu . DEBESU TRAMDYTOJAS KAUNE... Nebukit kvailiukai,neleiskit durnint saves jau nusibodusiomis pasakomis ! :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių