STT krėtė A.Sacharuko butą, kuriame laikinai gyvena V.Giržadas

Seimo narys A.Sacharukas prašo teismo išaiškinti, ar Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) agentai turėjo teisę iškrėsti jo butą, kuriame laikinai glaudžiasi Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) skandalo veikėjas Vytautas Giržadas, rašo „Lietuvos rytas“.

Politiko bute Vilniaus Žirmūnų rajone kratą atlikę pareigūnai turėjo Vilniaus miesto 1-osios apylinkės teismo leidimą.

Tačiau Seimo narys šią teismo nutartį vakar apskundė Vilniaus apygardos teismui.

Nors teisėsaugos pareigūnus domino V.Giržadas ir jo daiktai, A.Sacharukas įsitikinęs, kad įžengdami į Seimo nario būstą agentai turėjo gauti ne tik teisėjo leidimą atlikti kratą, bet ir parlamento sutikimą.

A.Sacharukas pripažino, jog bute, kuriame atlikta krata, jis jau kurį laiką negyvena, tačiau jame vis dar yra jo daiktų, šiame bute jis yra registruotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kamara

Kamara portretas
Prezidentei reikia padėkoti už teisėsaugininkų siautėjimą kaip inkvizicijos laikais.

Skorpas

Skorpas portretas
SEIMO NARYS TURI NELIEČIAMYBĘ - kas čia darosi ??? Po galais, čia per visas televizijas vos išreikalauja, kad galima būtų kokio nors gyrto seimo nario neliečiamybę panaikinti, o čia ĮPUOLA Į BUTĄ - GYVENAMĄJĄ PATALPĄ IR KNISASI....tai ko laukti paprastam piliečiui ???????????????????????????? Trūksta žodžių...... :( TAI MATUZĄ irgi PAKRATYKIT, ĮBĖKIT IR SURASKIT KORUPCINĖS VEIKLOS ĮRODYMUS, bet jis TAI seimo narys..... :( VĖL DVIGUBI STANDARTAI.....:( :( :(
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių