Skandalas: Registrų centre Druskininkuose įrengti nelegalūs poilsio kambariai

  • Teksto dydis:

Teisingumo viceministras Justas Pankauskas sako, kad Registrų centre Druskininkuose įrengti nelegalūs poilsio kambariai.

Portalas delfi.lt rašo, kad po Registrų centro darbuotojo panešimo pirmadienį į Druskininkus nuvykęs teisingumo viceministras išvydo, jog ten, kur pagal dokumentus turėtų būti Registrų centro darbuotojų darbo kabinetai, įrengti viešbučių apartamentus primenantys poilsio kambariai su atskiromis miegamųjų, poilsio, vonios ir virtuvės zonomis.

„Iš to, ką pamačiau savo akimis Druskininkuose, darau prielaidą, kad valstybės įmonės Registrų centro Druskininkų filialo patalpose buvo už mokesčių mokėtojų pinigus įrengta nelegali poilsio vieta saviems darbuotojams ir jų šeimoms. Čia įrengti viešbučių apartamentams prilygstantys kambariai – kiekviename jų yra atskiras miegamasis, vonia, virtuvės patalpos“, – sakė J.Pankauskas.

Druskininkuose, Čiurlionio gatvėje, prieš kelerius metus pastatytame pastate poilsio zona paverstas visas trečiasis pastato aukštas. Anot viceministro J.Pankausko, čia įrengti du viešbučio apartamentų tipo numeriai. Iš viso Registrų centro pastatas Druskininkuose užima beveik 500 kvadratinių metrų ploto. Čia, pasak J.Pankausko, dirba keturi darbuotojai.


Šiame straipsnyje: Registrų centrasDruskininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Matosi.

Matosi. portretas
Todel tie sprendimai nieko verti jeigu per lovas vyksta.

Ona

Ona portretas
Reikia patikrinti visų valstybinių organizacijų:registrų centro,"Sodros",darbo biržos,visuomenės sveikatos,teismų filialus kurortinėse vietovėse,kaip Birštonas,Druskininkai,Palanga,Trakai,Zarasai,Molėtai...Dar ne to rasite!

manyciau ,kad ten senu senovej

manyciau  ,kad   ten  senu senovej   portretas
veikia oficialus viesnamiai ....kuriuose valstybes veikejai su sekreTARKOM IR PATAREJOM SPRENDZIA VISUS VALSTYBINIUS REIKALUS....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių