Skaitytojo laiškas: Ar Valinskas ilgai šokdins žurnalistus?

Skaitant laikraščius ir žiūrint TV apima nusivylimas ir neviltis. Save dažnai tituluojanti „ketvirtąja valdžia“ - žurnalistai, suglaudę ausis stebi, ir dar blogiau, lankstosi naujojo Seimo pirmininko sprendimams. O jis vis tęsia ir apima toks jausmas, kad bando sužinoti, kiek gali sau leisti nepaskelbtoje kovoje su žiniasklaida.

Kol kas, atrodo, dar gali daug... Man tai primena mano nuolatinius „pasimėginimus“ su trejų metų dukra: ji irgi vis išbando mūsų sutartų taisyklių tvirtumą, bet skirtingai nuo lietuviškos, pasirodo, „bedantės“ žiniasklaidos, dukrai vis primenu, kad teisės, laisvės ir pareigos yra abipusės ir sutartos.

Ar sugebės Lietuvos žurnalistai susivienyti ir parodyti Seimo pirmininkui, kad tango šoka dviese? Abejoju, nes vos ketvirtadienį TV3 verkė ir grasino Seimo pirmininkui teismais, jau vakar mielai rodė jo naująjį šou iš ligoninės.

Ar nemanot, gerbiami žurnalistai, kad pati efektyviausia poveikio priemonė šou  kūrėjui ir mėgėjui būtų jūsų bendras Seimo boikotas, o ne parodomieji vizitai Seime su antstoliais ir netgi ne teismai, bet ignoravimas Seimo, Seimo narių ir t.t.

Ignoruoti ne įstatymų priėmimus ar kitus teisinius dalykus, bet ignoruoti jų pasisakymus, komentarus, spaudos konferencijas? O jums juk liks dar Vyriausybė, liks Prezidentūra, liks Lietuva. Žinių nepritrūksite, ar ne?


Šiame straipsnyje: Valinskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių