Situacija slysta iš rankų: antrajai COVID-19 bangai gerai nepasiruošta?

Vyriausybės ekstremalių situacijų komisija antradienį nuotoliniu būdu aptars koronaviruso epidemiologinę situaciją ir institucijų pasirengimą.

„Matome, kad užsikrėtimų skaičius nuolat didėja, todėl maksimalus institucijų pasirengimas yra itin svarbus“, – BNS atsiųstame komentare sakė vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė.

Lietuvoje pastarosiomis dienomis skaičiuojami rekordiniai koronaviruso atvejų skaičiai.

Augant atvejų skaičiui, Nacionalinis visuomenės sveikatos centras nespėja operatyviai ištirti visų koronaviruso atvejų, šiuo metu specialistams talkina kariai.

Per paskutinę parą nustatyti 766 nauji koronaviruso atvejai, du žmonės mirė.

Pirmadienį skelbta, kad iš patvirtintų rekordinių 766 naujų koronaviruso atvejų 468 yra neištirti.

Iš viso Lietuvoje koronavirusu užsikrėtė 10 tūkst. 949 asmenys, 6600 – tebeserga, 4166 – pasveiko.

Nuo COVID-19 iš viso mirė 136 žmonės, dėl kitų priežasčių – 47.

Šiuo metu penkiose pagrindinėse šalies ligoninėse užimta 83 proc. iš 401 COVID-19 pacientams skirtos lovos, šiuo metu papildomai atlaisvinamos ir rengiamos 262 lovos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jau vemti verčia nuo tos psichozės

jau vemti verčia nuo tos psichozės portretas
Šita tariama “pandemija”-atviras melas ir įžūli išgalvota afera su tikslu masiškai išnuodyti visus vergus prievarta leidžiamais nuodais.Jau masiškai gaminamos ir perkamos nuodų dozės kiekvienam runkeliui asmeniškai. zombiadėžių apglušintoms avims suvaldyti bus išleistas skiepų pasas, be kurio avis galės laisvai tik po savo kiemą vaikščioti,,,-ir tai tik laikinai,,, Nėra ko stebėtis. Mūsų klapčiukai dar tarybiniais laikais pasižymėjo „uolumu ten, kur nereikia“. Niekas nepasikeitė, išskyrus kryptį..

Velniava

Velniava portretas
Žmonės galutinai surupūžėjo, suįžūlėjo, absoliučiai nereaguoja, nekreipia dėmesio į rekomendacijas, nurodymus, viešajame transporte, maximose, prekybos centruose vaikšto neuždengtomis nosimis. Būtina griežta kontrolė ir baudos, jeigu nedirba prekybos centrų apsaugos tarnybos, reikia mobilizuoti savanorius ir užtikrinti drausmę ir saugumą. Valdžios abejingumas ir neveiksnumas darosi pavojingas, o gal kažkam tai naudinga...

Anonimas

Anonimas portretas
Dėkit vieną ant kito tris antsnukius- gal padės ?
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių