Šimtai žmonių susirinko į mitingą prie Seimo

Šimtai žmonių šeštadienį susirinko į mitingą prie Seimo, kurio organizatoriai sakė kviečiantys reikalauti daugiau teisingumo valstybėje.

Akcija surengta tęsiant vasario ir kovo mėnesiais vykusius mitingus prie Prezidentūros ir parlamento. Renginyje piktintasi teisėsaugos institucijų, Valstybės saugumo departamento veikla, situacija Garliavoje, reikšta parama atleistiems Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos vadovams. Mitinge dainas atliko populiarus dainininkas Gytis Paškevičius.

Vienas iš akcijos organizatorių Darius Kuolys teigė, kad judėjimas „Už teisingumą“ siekia „paveikti valdžią, kad ji stotų tiesos ir teisingumo pusėn, užtikrintų parlamentinę teisėtvarkos ir slaptųjų tarnybų kontrolę, sutramdytų šių savivalę“.

Į akcijos dalyvius kreipęsis Alvydas Medalinskas sakė, kad būtina ginti atleistus FNTT vadovus, nes tik taip galima išreikšti paramą doriems teisėsaugininkams, taip pat ragino „sustabdyti smurtą Garliavoje“.

Į mitingą atėjusi ponia Danutė, kuri nenorėjo viešinti savo pavardės, teigė, kad ją atvykti paskatino padėtis Garliavoje ir situacija teisminėje sistemoje.

„Atėjau daugiausia dėl Garliavos, taip pat dėl kitų nesprendžiamų bylų - Pociūno, Uspaskicho bylų. Blogai, kad teismuose nepadaryta, kas reikia, anksčiau - nebuvo atleisti tie, kas anksčiau dirbo KGB. Dabar jie įgavo antrąjį kvėpavimą. O nesant teisingumo, daug kam patinka gyventi tokiame drumzliname vandenyje“, - BNS sakė moteris.

Susibūręs judėjimas „Už teisingumą“ mitingus žada rengti ir ateityje.


Šiame straipsnyje: mitingasSeimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Berečių paradas

gal

gal portretas
atvyktu daugiau zmoniu jei nekistumet venckienes , nes dauguma nepritaria jos terorui pries vaika

Aha

Aha portretas
Į šį priešrinkiminį šou susirinko labai mažai žmonių. Atrodo žmonės protingėja ir pradeda suprasti, kuo viskas baigsis - senas drakonas mirs, naujas atgims. Ftu ant šitų gelbėtojų, mulkinančių naivius žmogelius ir taip norinčių patekti prie seimo lovio.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių