Šeštadienį prie Kedžių namo lankėsi medikai

Nors pastarosios kelios dienos Klonio gatvėje Garliavoje palyginti ramios, tačiau čia teko atvažiuoti greitosios pagalbos medikams.

Jie išvežė dvi moteris: vieną jų ėmė kamuoti astma, o kita apalpo iš nuovargio.

„Nika Klonio gatvėje budėjo ketvirtą parą iš eilės. Matyt, išseko, prarado jėgas ir jai pasidarė silpna. Bet ji skambino šeštadienį ir pasakė, kad netrukus sugrįš tęsti budėjimo“, – pasakojo sumuštiniais ir arbata budėtojus vaišinanti moteris.

Prie Kedžių namo ateinantys žmonės, kaip ir praėjusias dienas, buvo raginami pasirašyti kreipimąsi į Lietuvos Respublikos Generalinį prokurorą Darių Valį, kad būtų panaikintas teismo sprendimas dėl Neringos Venckienės globotinės gyvenamosios vietos nustatymo, pagal kurį mergaitė turi gyventi su mama.

„Kauno diena“ jau rašė apie žmones, jau ne pirmą parą budinčius Garliavoje. Kai kurie jų, apleidę savo namus ir darbus, atvyko iš kitų Lietuvos miestų ir rajonų.

Kėdainių rajono apylinkės teismas išdavė leidimą antstolei Sonatai Vaicekauskienei prievarta paimti vaiką iš N.Venckienės namų. Tačiau prieš savaitę bandymas tai padaryti buvo nesėkmingas. Antstolė yra minėjusi, kad kitas kartas Garliavoje bus lemtingas.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainius

Dainius portretas
Ar negalima jiems tenais į arbata įpilti ko nors kad šis balastas visiškai išdvėstu? užsienio lietuvių pinigus iššvaistė padarydami žudikui paminkla argi taip galima???kada bus nuverstas ir sudaužytas aferų sumanytojo ir vygditojo žudiko Drąsiaus paminklas???Jei taip nori tą paminkla prašyčiau Kauno valdžios pastatyti pas venckedžius ir gera naujiena ateinančia savaitę mergaitė bus išvaduota iš kedofilų

Kommunist

Kommunist portretas
Nesupratau,paspringo patvorinis ?...

kalade

kalade portretas
Zmones saugokite save!Ten tie tik ir laukia kol zmones pavargs O labiausiai ziurekite ar nera provokatoriu, nes pirmas ir antras komentaras labai teisus tik tuo, kad taip gali ir buti?SAUGOKITE SAVE!!!
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių