Seimo rinkimuose prasidėjo balsavimas užsienyje

Pirmieji užsienio valstybėse gyvenantys lietuviai jau balsavo Seimo rinkimuose ir konsultaciniame referendume dėl naujos atominės elektrinės statybų.

Spalio 2-ąją prasidėjo balsavimas Lietuvos diplomatinėse atstovybėse ir konsulinėse įstaigose. Balsuoti diplomatinėse atstovybėse užsienyje Lietuvos piliečiai galės darbo dienomis iki rinkimų nustatytomis valandomis, taip pat rinkimų dieną - spalio 14-ąją.Lietuviai užsienyje taip pat gali iš anksto balsuoti paštu.

Pranešus savo adresą diplomatinei atstovybei, ji rinkimų biuletenius išsiunčia paštu.Seimo rinkimai Lietuvoje vyks spalio 14 dieną.

Rinkimų savaitę šalies gyventojai taip pat galės balsuoti iš paštu, iš anksto.Rinkimuose dalyvauja 17 partijų ir viena keturių partijų koalicija.

Taip pat vyksta patariamasis referendumas dėl naujos atominės elektrinės statybos Lietuvoje - rinkėjų klausiama, ar jie pritaria, ar nepritaria projektui.


Šiame straipsnyje: balsavimasSeimo rinkimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
youtu.be/Nb5LYsoJcoQ

virginija

virginija portretas
nors gyvenu Airijoje, bet taip ir negavau balsavimo lapelio ( is 4 seimu - nieks negavo, ir kuriuos pazitu as)kurie gyveno Airijoje. tik 1 vienas gavo balsavimo lapeli. Tai kaip visa tai supra sti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių