Seime nuo balandžio nesirodanti N.Venckienė parlamentinei veiklai išleido 8 tūkst. litų

  • Teksto dydis:

Seime nuo balandžio nesirodanti opozicinės "Drąsos kelio" frakcijos seniūnė Neringa Venckienė per pirmąjį šių metų pusmetį iš viso panaudojo 8 tūkst.223 litus parlamentinei veiklai skirtų išlaidų.

Parlamente jos nebuvo jau nuo balandžio pradžios, kuomet svarstytas jos teisinės neliečiamybės klausimas. Iš viso pusmečiui parlamentarai galėjo daugiausiai išleisti 13 tūkst. 271 litą, iš jų pirmiems trims metų mėnesiams buvo numatyta 6 tūkst. 578 litų suma.

Per mėnesį su parlamentine veikla susijusioms išlaidoms Seimo nariams skiriama vidutinio mėnesinio darbo užmokesčio dydžio suma - po 2171 litų nuo metų pradžios ir po 2232 litų nuo kovo.

Policijos šiuo metu ieškoma N.Venckienė parlamentinei veiklai skiriamas lėšas naudojo transporto priemonės eksploatavimui - per 4,6 tūkst. litų,dar per 1,6 tūkst. - biuro nuomai ir aptarnavimui, per tūkstantį litų - kompiuterių eksploatavimui, remontui.

Iš viso parlamentarai per pusmetį panaudojo 1 mln. 657 tūkst. 867 litus parlamentinei veiklai skiriamų lėšų. Tradiciškai, didžioji dalis parlamentarų išnaudojo maksimalią galimą sumą, o didžioji lėšų dalis atitenka transporto priemonių nuomai, eksploatavimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ah

Ah  portretas
a kas ji tokia, kad negalima mineti jos vardo - gi,ne Dievas. O gal yra kitaip??? Faktus zino visi, bet pinigu plauti is visu kisenes n e r e i k i . Lai aukoja tie kas ja remia.

Juonis

Juonis portretas
Dabar visi pamate kokius istatymus sau susikure seimunai. I darba gali neiti, pinigai svaistomi kaip nori, nubausti nieko neimanoma, dar kazkokiu apkaltu susigalvojo lyg taip nebutu galima atleisti is pareigu uz pravaikstas. Nusileiskite ant zemes, tautos isrinktieji! 1990m visi kovojo pries privilegijas. Dabar ju susikurta 10 kartu daugiau. Negalima skirstyti tautos i seimo narius ir visus kitus.

Reikia žinoti faktus

Reikia žinoti faktus portretas
Kad Seimas nesusitvarko su įstatymų leidžiamąja valdžia, tai jau ne N.Venckienės problema. Tai turi sutvarkyti Seimas, o jeigu lig šiol dar įstatymuose yra didelių spragų, tai vadovaujamasi pagal įstatymą, koks jis bebūtų ir pinigai pervedami Venckienei ar būtų pervedami kitam Seimo nariui, atsidūrusiam panašioje situacijoje. O ir tie pinigai už jau paimtą mergaitę buvo pravesti į Neringos sąskaitą tik dėl valstybinių institucijų kaltės, nes p. Venckienė jau buvo nurodžius jų nuo mergaitės paėmimo dienos nepervesti, o kad kažkas suklydo, tai vėl Neringa kalta, ar ne?... Beje, buvusi globėja tuos pinigus grąžino ir valstybinių institucijų klaida buvo ištaisyta. Reikia pirma žinoti faktus, tada teigti, kad viskas kas negero, vyksta dėl p.Venckienės kaltės. Pirmiausia reikia naikinti priežastis dėl ko taip vyksta, o po to tik pasekmes, kurios be priežasties neatsiranda ir be reikalo neminėti Venckienės pavardės.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių