Seimas pertvarko Komunikacijos departamentą, vadovė išėjo į žemesnes pareigas

  • Teksto dydis:

Seimas pertvarko Informacijos ir komunikacijos departamentą, jam vadovavusi Loreta Raulinaitytė perėjo į žemesnes – Vertimų skyriaus vedėjos – pareigas.

Seimo vicepirmininkas Arvydas Nekrošius BNS patvirtino, kad į Informacijos ir komunikacijos departamento direktoriaus pareigas bus skelbiamas konkursas.

„Preliminariai yra nuspręsta pertvarkyti Informacijos ir komunikacijos departamentą, kai kurias pozicijas sustiprinti, kai kur gal sumažinti darbuotojų skaičių ir peržiūrėti pagrindines funkcijas. Kartu atsisakysime dabartinės vadovės ir bus skelbiamas konkursas kitam vadovui“, – sakė A. Nekrošius.

Seimo kanclerė Daiva Raudonienė BNS sakė, kad L. Raulinaitytė „savo noru paprašė ją perkelti į kitas pareigas“.

L. Raulinaitytė BNS sakė po šešerių metų vadovavimo Informacijos ir komunikacijos departamentui norinti permainų ir į naujas pareigas žiūrinti kaip į rotacijos galimybę.

„Nereikia užsisėdėti vienoje vietoje“, – sakė buvusi departamento vadovė.

L. Raulinaitytė Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamentui vadovavo nuo 2012 metų, laimėjusi konkursą eiti šias pareigas.

L. Raulinaitytė anksčiau dirbo Seimo Europos reikalų komiteto vyriausiąja patarėja, Lietuvos Seimo nuolatine atstove Europos Sąjungoje (ES), ES valstybių nacionalinių parlamentų Europos reikalų komitetų ir Europos Parlamen



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių