Seimas apribojo elektroninių cigarečių rūkymą Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Visur, kur dabar neleidžiama rūkyti paprastų cigarečių ar kitų tabako gaminių, Seimas uždraudė rūkyti ir elektronines cigaretes.

Seimas ketvirtadienį priėmė atitinkamus Tabako kontrolės įstatymo pakeitimus, kuriuos parengė socialdemokratas Juras Požela, - už balsavo 71 parlamentarai, o susilaikė vienas - „darbietis“ Darius Ulickas.

Rūkyti elektroninių  cigarečių nebus galima visose švietimo ir sveikatos įstaigose, bendrose gyvenamosiose ar kitose bendro naudojimo patalpose, viešajame transporte, viešojo maitinimo įstaigose, klubuose, diskotekose, interneto kavinėse, lošimo namuose, automatų ar bingo salonuose, kitose laisvalaikio įstaigose, sporto salėse ir kitose žmonėms aptarnauti skirtose patalpose, taip pat savivaldybių uždraustose rūkyti viešose vietose.

Seimas nuo šių metų gegužės yra uždraudęs nepilnamečiams parduoti ir rūkyti elektronines cigaretes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PowerFox

PowerFox portretas
Kai kur isvardintose vietose ir taip butu nekorektiska rukyti. O kuo daugiau suvarzymu el. cigareciu naudotojams, tuo daugiau bus rukanciu tikras cigaretes. Cia net ne zingsnis, o suolis atgal.

va va

va va portretas
Ot gerai, jei jau ruko elektronine tai ne vienas sau leidzia tai daryti bet kur uzdarose patalpose, gerai, kad prieme toki sprendima.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių