Savaitgalis bus šiltas, džiugins 10 laipsnių šiluma

Prognozuojama, kad artėjantis savaitgalis bus šiltesnis, nors saulė bus kukli.

Ketvirtadienį oras bus vidutinis, šiaurės vakarų vėjas nenuteiks šiltai. Kaune debesys nesiskirstys per dieną, temperatūra pasieks 4 laipsnius šilumos. Vilniuje sušils iki 2 laipsnių, vakarop gali šmėstelti viena kita snaigė. Šiauliuose debesys dalins nedideles porcijas lietaus, bus apie 1 laipsnį šilumos. Pajūryje taip pat kabos debesų maišai, oras sušils iki 3 laipsnių.

Penktadienį neišvengsime lietaus. Vakaris keis kolegą šiaurės vakarų vėją.  Kaune apie 3 laipsnius sušils naktį ir ryte. Dienos temperatūra nesistengs kilti aukštai, užteks ir 4 laipsnių. Visos paros metu kris nedidelis lietus. Vilniuje naktį ir ryte bus apie 0, dieną sušils iki 3 laipsnių, gatves sušlapins lietus. Šiauliuose varvės dangus. Naktį ir ryte sušils apie 1, dieną apie 5 laipsnius. Pajūryje bus debesuota, su galimybe prasprūsti saulės spinduliams. Apie 2 laipsnius bus naktį ir ryte, apie 4 dienos metu.

Šeštadienį šiluma susiims ir vėl pradės  kilti. Kaune naktį žybčios žvaigždės, bus apie 0. Ryte temperatūra pakils iki 3 laipsnių, įdienojus pasieks ir 11. Gali apsilankyti kuklus lietus. Vilniuje naktį gali pašalti iki -1, ryte, šviečiant saulei, oras sušils iki 1 laipsnio. Vėliau miesto gyvenimą stebės debesys, temperatūra pasieks 10 laipsnių. Šiauliuose debesys jau bus pradžiūvę, todėl kritulių tikimybė menka. Apie 1 – 4 laipsnius bus naktį ir ryte. Dieną sušils iki 10 laipsnių. Pajūryje debesys taškysis negausiu lietumi. Naktį ir ryte sušils iki 3 – 4 laipsnių, dienos metu šiluma pasieks 6 laipsnius.

Nors sekmadienį saulėti peizažai džiugins nedaugelį, bet pavasarinė šiluma palepins. Kaune 2 – 3 laipsniai šilumos bus naktį ir ryte. Dieną debesuotas stogas toliau kabos virš galvos, termometrai skaičiuos iki 10 laipsnių. Vilniuje apie 3 – 5 laipsnius šilumos bus nakties ir ryto metu, debesys tvirtai laikysis danguje. Dienos metu kelią prasiskins saulė, oras įšils iki 11 laipsnių.  Šeštadienį išdžiūvusius debesis nupūs vėjas ir pagaliau bus galima mėgautis saule. Giedras dangus bus ir naktį, ir ryte, tuomet oras sušils iki 2 laipsnių. Dieną  šypsosis saulė, temperatūra pakils iki 10 laipsnių. Pajūryje giedras dangus bus nakties ir ryto metu, tuomet temperatūra sieks 2 – 3 laipsnius šilumos. Dieną atskris maži debesėliai, bus apie 5 laipsnius šilumos.

Remiantis gismeteo.lt prognozėmis ateinančią savaitę temperatūra išliks banguojanti. Pradžioje vietomis palis, vėliau debesys išsisklaidys. Naktimis negausiai, bet vis pašals.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių