Savaitgalis bus lietingas ir rudeniškai vėsus

Besibaigiant pirmajai spalio savaitei danguje ir vėl nušvis saulė, tačiau prasidėjus savaitgaliui orai ir vėl subjurs. Dangus apsiniauks ir palis.

Ketvirtadienį pasisklaidžius rūkui danguje turėtų karaliauti saulė. Pūs šiltai nusiteikęs pietys.  Kaune įdienojus oras sušils iki 18 laipsnių, dangus bus giedras.  Vilniuje termometrų stulpeliai pakils iki 17 laipsnių, debesys nesimaišys saulei po spinduliais. Šiauliuose taip pat šypsosis saulė, vyraus 16 laipsnių temperatūra. Pajūryje kiek stipriau pūs vėjas, danguje snaus lengvi debesys, oras sušils iki 15 laipsnių.

Penktadienį pasisuks stiprokas vakarų vėjas, vėl pradės lyti. Kaune  stipresnis lietus bus nakties ir ryto metu, dieną debesys šiek tiek prasisklaidys, temperatūra svyruos tarp 10–13 laipsnių. Vilniuje kiek gausiau palis naktį ir ryte, dieną numatomas debesuotumas su pragiedruliais. Temperatūra sieks 11–13 laipsnių.    Šiauliuose situacija bus gan panaši,  temperatūra svyruos tarp 9–12 laipsnių.   Pajūryje vėjas dar labiau sustiprės, temperatūra sieks 11–12 laipsnių.

Šeštadienį dangus dar labiau apniuks, išliks vakarų vėjas. Kaune visą parą danguje kabos debesys, naktį ir ryte bus apie 8–9 laipsnius šilumos, dienos metu apie 12 laipsnių. Vilniuje  iki 8 laipsnių oras sušils naktį ir ryte, dieną vyraus 12 laipsnių temperatūra, debesys nekrutės iš vietos.  Šiauliuose debesys nepaliks galimybės švystelti saulei. Naktį ir ryte bus apie 6, dienos metu apie 11 laipsnių šilumos.  Pajūryje visą parą debesys lies lietų, vėjas nenurims, o temperatūra sieks 7–10 laipsnių.

Sekmadienį dar palynos, tačiau debesys kiek prasisklaidys. Pūs pietvakarių vėjas. Kaune apie 7–8 laipsnius šilumos bus naktį ir ryte, dieną pradės lynoti, temperatūra pakils iki 10 laipsnių. Vilniuje, naktį ir ryte, bus vos 7 laipsniai šilumos, dieną oras sušils iki 10 laipsnių. Dangumi plauks debesys, retkarčiais papurkšdami lietaus.  Šiauliuose iki 6–7 laipsnių oras sušils naktį ir ryte, dieną temperatūra pakils iki 10 laipsnių, vyraus nedidelis debesuotumas.  Pajūryje debesys nebus dideli, tačiau lietaus visgi bus. Vyraus 9–10 laipsnių temperatūra.

Remiantis gismeteo.lt prognozėmis, ateinančią savaitę temperatūra bus kuklesnė, debesys taip pat sumažins savo pajėgas.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusivylusi

Nusivylusi portretas
Yra toks "kiaulystes" desnis, visa savaite oras geras,kaip tik savaitgalis - taip ir lyja. Tas pats ir vasara ir rudeni,labai retai buna kitaip (tada visi lekia i Palanga - vasara, ir kainos pakyla iki debesu).
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių