Šalies vadovai sveikina su Motinos diena

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Algirdas Butkevičius sekmadienį sveikina su Motinos diena.

„Mielosios mamos, Jūsų meilę ir šilumą nešamės per visą gyvenimą. Jūsų tikėjimas savo vaikais įkvepia ir gelbsti, drąsina ir neleidžia paklysti. Motinos dienos proga nuoširdžiai sveikinu visas Lietuvos mamas, linkiu daug džiaugsmo, vaikų dėkingumo ir laimės“, – sakoma šalies vadovės paskelbtame sveikinime.

„Jūs dovanojote mums gyvenimą. Lydėjote gyvenimo keliu apgaubdamos didele meile, gerumu ir rūpestingumu. Visada skiepijote pasitikėjimą, drąsinote, guodėte ir kantriai mokėte įveikti sunkumus. O svarbiausia – raginote ryžtingai eiti pirmyn ir niekada neprarasti tikėjimo“, – sveikina premjeras Algirdas Butkevičius.

Motinos diena švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Miglė

Miglė portretas
Ir aš pritariu,kad reikėtų jaunesnes motinas apdovanoti,nes 55 m jau vaikai užauginti,o seno amžiaus motinos ne visos sulaukia,tai ko temti į ilgaamžiškumą?

Miglė

Miglė portretas
Ir aš pritariu,kad reikėtų jaunesnes motinas apdovanoti,nes 55 m jau vaikai užauginti,o seno amžiaus motinos ne visos sulaukia,tai ko temti į ilgaamžiškumą?

90 metų

90 metų portretas
Labai negražiai daro,jog Lietuvoje ,,už nuopelnus Lietuvai,, motinas apdovanoja nuo 90 metų.Tampoma po sostinę senutes,net vežimėlyje ,kitos net atminties nebeturi ir nežino kas čia vyksta,kokia ceramonija. Siūlymas,jeigu Lietuvos politikai gerbia daugiavaikes motinas apdovanokit jau nuo 55 m,mano ir daugumos apklausų tyrimų rodo ,kad Lietuvoje apdovanoja per seno amžiaus įkopusias mamas.Prašau į šį komentarą atidžiai atkreipti dėmesį!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių