Šalies vadovai pasveikino sidabro medalį iškovojusį J.Šukliną

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Seimo pirmininkė Irena Degutienė ir premjeras Andrius Kubilius pasveikino šeštadienį Londono olimpinėse žaidynėse sidabro medalį iškovojusį kanojininką Jevgenijų Šukliną.

D.Grybauskaitė sveikinime giria J.Šukliną už atkaklumą, ištvermę ir pasitikėjimą savo jėgomis.

„Esate pavyzdys Lietuvai, kad ir vienas lauke yra karys. Tegul Londono olimpinėse žaidynėse įgyta patirtis ir atkaklus darbas ir toliau padeda siekti svarbių pergalių“, - sakė šalies vadovė.

Premjero teigimu, J.Šuklino pasiekimai rodo nuoseklų kelią olimpinio medalio link.

„Šiandieninis sėkmingas ir užtikrintas Jūsų pasirodymas tik patvirtina, jog Lietuva turi dar vieną ambicingą ir neeilinių gabumų talentą. Tikiu ir neabejoju, kad ateityje dar ne kartą nudžiuginsite Lietuvos žmones gražiomis pergalėmis“, - teigė A.Kubilius.

Seimo pirmininkė savo sveikinime dėkoja kanojininkui už Lietuvos vardo garsinimą ir naujos spalvos medalį.

„Kovoje su šįryt sustiprėjusiu vėju ir stipriais varžovais parodėte išskirtinį ryžtą ir padovanojote Lietuvai gražią pergalę. Dėkoju Jums ir už mūsų šalies vardo garsinimą ir džiaugiuosi, kad išpildėte prieš keletą dienų mano išsakytą palinkėjimą Lietuvos sportininkams iš Londono grįžti su pilnu olimpinių žaidynių apdovanojimų komplektu. Po Jūsų pergalės galime didžiuotis, kad mūsų sportininkai jau puošiasi auksu, sidabru ir bronza“, – sakė I.Degutienė.

Šeštadienį baidarių ir kanojų irklavimo debiutinių sprinto varžybų finale 26-erių metų J.Šuklinas nusileido tik ukrainiečiui Jurijui Čebanui.


Šiame straipsnyje: Olimpiada

NAUJAUSI KOMENTARAI

ANTIKORUPCINE

ANTIKORUPCINE portretas
STOP KOMPLEKSINEI KORUPCIJAI. Prašome pranešti apie ES ir LT pinigų plovimo faktus, per įvairius fiktyvius projektus bei tyčines bankroto bylas. Kokie partijų vadai dengia ? Kodėl tyli vietinės prokuratūros? Apie LR partijų įtartinas priedangas. Dėl Susisiekimo ministro rėmėjų įtartinai laimėtus konkursus milijoniniams projektams. Dėl teisingumo ministro praturtėjimo.Dėl Atominės elektrinės ir dujų terminalo statybų įtartinų peripetijų. ANTIKORUPCINE KONSTITUCINE PARTIJA.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių