S. Stoma neturi nei turto, nei santaupų

Seimo narių deklaruotas turtas svyruoja nuo kelių dešimčių milijonų litų iki nulio.Turtingiausias Seimo narys, Mišriai Seimo narių grupei priklausantis Valdemaras Valkiūnas turto deklaracijoje nurodo turintis registruoto turto, vertybinių ir piniginių lėšų, kurių bendra vertė siekia apie 34 mln. litų, tuo metu tos pačios grupės narys Saulius Stoma skelbia neturįs nei turto, nei santaupų.

Kaip rodo Valstybinės mokesčių inspekcijos „Valstybės žiniose“ pateiktos 2011 metų turto deklaracijos, S.Stoma visose grafose nurodė nulius.

„Tvarkiečių“ atstovas Petras Gražulis irgi teigia neturintis jokio turto, jo deklaruotos santaupos - 734 litai, bet parlamentaro sutuoktinė Raminta deklaravo turto ir vertybinių popierių už 193 tūkst. litų, tačiau ji taip pat yra paėmusi 388 tūkst. litų paskolą.

Seimo narių, kurių šeimos turtas su santaupomis vertinamas apie šimtą tūkstančių litų - vos vienas kitas. Tuo metu ketvirtadalio Seimo narių šeimos turtas perkopia milijono litų vertę.

Socialdemokratas Algimantas Salamakinas su žmona Zita deklaravo turintys turto už 95 tūkst. litų, konservatorius Edmundas Pupinis su žmona Diana - turto už 84 tūkst. litų ir apie 26 tūkst. litų piniginių lėšų, konservatorius Petras Luomas - turto už 46 tūkst. litų ir 44 tūkst. litų santaupų.

Mišrios Seimo narių grupės atstovas Ligitas Kernagis deklaravo turintis turto už 4 tūkst. litų ir 130 tūkst. litų piniginių lėšų.Tos pačios grupės atstovė Zita Užlytė nurodė neturinti privalomo registruoti turto ar vertybinių popierių, bet jos santaupos siekia 150 tūkst. litų.

Konservatorius Pranas Žeimys su žmona Tatjana turi turto už 81 tūkst. litų, taip pat per 18 tūkst. litų santaupų ir 32 tūkst. litų paskolą. Konservatorius Justinas Urbanavičius su žmona Jurga turi registruoto turto, vertybinių popierių už 57 tūkst. litų bei 130 tūkst. litų piniginių lėšų. Konservatorius Valentinas Stundys su žmona Stase turi turto už 114 tūkst. litų ir 60 tūkst. litų santaupų.

Socialdemokratas Julius Sabatauskas su žmona Stanislava nurodo turintys turto už 80 tūkst. litų, taip pat apie 77 tūkst. litų piniginių lėšų.Tarp turtingiausiųjų, po V.Valkiūno, rikiuojasi socialdemokratas Bronius Bradauskas su žmona Danguole, jų bendras turtas su vertybiniais popieriais, santaupomis ir suteiktomis paskolomis - apie 27 mln. litų, konservatorė Rūta Rutkelytė ir jos sutuoktinis parlamentaras liberalas Kęstutis Glaveckas deklaravo turto, vertybinių popierių, santaupų už 12,7 mln. litų.

Kitas Mišrios Seimo narių grupės atstovas Jonas Jagminas su žmona Audrone valdo turto už 5,5 mln. litų, turi per 600 tūkst. litų piniginių lėšų, yra suteikę 6,9 mln. litų ir paėmę 7,5 mln. litų paskolas.


Šiame straipsnyje: Saulius Stoma

NAUJAUSI KOMENTARAI

GARLIAVA

GARLIAVA portretas
VESKIENE IRGI NETUREJO NEI LITO KAI REIKEJO POLICIJOI MOKET, TAI PRASE GARLIAVOS JIE PASELPE BET KAI ATEJO I SEIMA PASIRODO TURTAS VIRSIJA 2.MILIJONUS LITU)

Savo

Savo portretas
pinigus susiskaiciok!

A

A portretas
Stoma neturi ne tik turto, taip pat neturi smegenų.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių