Rusijos medikai: V. Romanovui – insultas

 

 

Rusijos medikai atsiuntė prokurorams pažymą, kad buvusiam ūkio banko savininkui Vladimirui Romanovui – insultas. Jis jau išleistas iš ligoninės, tačiau kol kas grįžti į Lietuvą neketina, pranešė LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“.

Apklausoje nesulaukę V. Romanovo prokurorai ir Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) tyrėjai gavo pažymą iš Rusijos medikų, kad buvusiam Ūkio banko savininkui – insultas. Jis V. Romanovą ištiko Maskvoje.

„Gana įdomus atvejis, kadangi pagal mūsų baudžiamojo proceso kodeksą pateisinama priežastis yra liga, kuri patvirtinta Sveikatos apsaugos ministro nustatytos formos pažyma. Žmogus serga kitoje užsienio valstybėje, automatiškai ten jam niekas mūsų sveikatos apsaugos ministro patvirtintos pažymos neišduos. Teigiama, kad tai yra insultas. Tai pakankamai rimta liga. Kol kas šitos aplinkybės iki galo neišsiaiškintos, mėginsim artimiausiu metu kažkokius sprendimus priimti“, – sakė prokuroras Simonas Minkevičius.

V. Romanovas sako, kad iš ligoninės Maskvoje jis jau išleistas.

„Kitą savaitę einu pas gydytoją. Dabar išleido tik iš ligoninės. Nutarė skelbt (paiešką – red. past.) ar neskelbt. Ko jie man neskelbs, ką aš padariau?“ – sakė V. Romanovas.

Grįžusiam į Lietuvą V. Romanovui ketinama pateikti įtarimus dėl didelės vertės turto iššvaistymo, jam gresia kalėjimas, tačiau jis pats kaltę neigia.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

matas

matas portretas
Antonovas su Baranausku sedi berods londone ir musiskiai bejegiai arba nenori kad butu sugrazinti lietuva turi grieztai pareikalauti ,kad jie butu grazinti lietuvai,tikiu jeigu rusai neisduos romanovo tai skambes visas pasaulis , tai ypac skanduos koncervatoriai

1-am

1-am portretas
ne koncervatoriai, o konservatoriai, kada, pagaliau, išmoksi rašyti, berašti? O ruskiai niekada saviškio nei atiduos, nei išduos, nei pristatys, nei kaip kitaip pripažins jo kaltę. Tiems Snoro banko plėšikams ne taip pasisekė - jie yra ES, ir čia galioja kitos taisyklės. Tačiau vis dar kyla klausimų, kas gi nutekino informaciją apie snoro banką, gal mūsų teisėsauga jau žino? Kodėl tyli? Tai kaip ten su tomis raulinaičio tetomis ir dėdėmis, dirbančiais snore?

jad

jad portretas
Lietuvoje vyksta kazkas idomaus,pasaliecio akimis nesuprantmo.Snoro savininkai megaujasi laisve ,nors pagal Lietuva kalti,ir ne kur kitur o uk.kur teismai nepriklausomi.Romanovui irgi gresia atsakomybe,Uspachikas irgi vartosi nuo atsakomybes,jau nekalbant apie ponia Venckiene,kuriai kaltinimai is dangaus nupiesti.Lietuvos "teisesausgos gynejai"ar neuzspringsit ta savo tiesa pirma laiko?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių