Rusija suteikė prieglobstį buvusiam „Snoro“ vadovui R. Baranauskui

  • Teksto dydis:

Rusija suteikė prieglobstį bankrutavusio Lietuvos komercinio banko „Snoras“ buvusiam vadovui Raimondui Baranauskui, šeštadienį pranešė dienraštis „Lietuvos rytas“.

„2017 metų sausio pradžioje gautas atsakymas iš Rusijos Federacijos, kad R.Baranauskui suteiktas prieglobstis, todėl Lietuvai jis neišduodamas“, – dienraščiui patvirtino Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyrius.

2016 metais Lietuvos prokurorai Rusijos institucijoms išsiuntė teisinės pagalbos prašymus išduoti R.Baranauską ir buvusį pagrindinį „Snoro“ akcininką Vladimirą Antonovą.

Didžiosios Britanijos teismai užpernai nusprendė tuo metu Londone gyvenusius V.Antonovą ir R.Baranauską išduoti Lietuvai, tačiau pastarieji iš šios valstybės dingo ir dabar slapstosi Rusijoje.

„Snoro“ veikla sustabdyta 2011 metų lapkričio 16 dieną, o bankroto byla bankui iškelta tų pačių metų gruodžio 7 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi taigi

Taigi taigi  portretas
Skaitykit vargšelį Kęstą, anonimą-RUSĄ bei kitus Putino subinlaižius ir jūs sužinosit tikrą teisybę, nereikės nei į čigonę kreiptis, – jus apvogė ir toliau skurdina ne Antonovas, Baranauskas, Romanovas bei kiti Kremliaus statytiniai-bankininkai, bet visur esantis, viską galintis ir visur suspėjantis Landsbergis (nesvarbu senelis ar anūkas).

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Skaitykit anonimą-RUSĄ ir jūs pajusit visą išskirtinį ir nepakartojamą rusų mongoloidinės kultūros žavesį. Tai - didis žmogus, rusų kultūros nešėjas ir platintojas.

Anonimas

Anonimas portretas
paskutinem pedofilai,jei tu kūrvos bastrį neuždusi,tai aš tave tikrai pridusysiu vagie prakeiktas ir eisi su savo vagim kubilium ant mežio išgama tu ožio ir netau snarglį varinėt mane
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių