Ruoškite kailinius: savaitės pradžioje užklups pūga

  • Teksto dydis:

Savaitės pradžioje Lietuvoje daugiausiai turėtų snigti, daug kur plikledis, o vietomis numatomos pūgos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, pirmadienį protarpiais turėtų snigti, daug kur susidarys plikledis, vietomis bus pūgos. Vėjas – šiaurės vakarų, šiaurės, 9-14 metrų per sekundę, naktį kai kur, dieną daug kur gūsiai 15-20 metrų per sekundę.

Sekmadienio naktį žemiausia temperatūra – 0-5 laipsniai šalčio, Kuršių nerijoje – 1-3 laipsniai šilumos, aukščiausia temperatūra dieną – nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos, Kuršių nerijoje – apie 4 laipsnius šilumos.

Antradienio naktį daug kur pasnigs, dieną vietomis trumpi krituliai, daugiausia sniegas, daug kur plikledis. Vėjas – šiaurės, šiaurės vakarų, 5–10 metrų per sekundę. Temperatūra naktį – 2-7 laipsniai šalčio, pajūryje – 0-2 laipsniai šilumos, dieną – nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos, pajūryje – 2-4 laipsniai šilumos.


Šiame straipsnyje: pūgasniegasorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Meteorologai nepatikslina KURIOS savaitės pradžioje...

RK.

RK. portretas
Šiandien lyja ir sninga, tokiu oru šuns į lauką niekas nevarytų. Jei jūsų kaime to nėra, tai nereiškia, kad nėra niekur.

Janė

Janė portretas
Tai kur jusu sniegas, šlabdriba, lietus, kai vakar jau lojot kad toks bjaurus oras bus sekmadienį, bet jusu prognozės šuniui ant uodegos. Prigasdinot chamekus bjauriais orais, tai niekur jie nesigrudo, visą savaitgalį kiurksojo savo dėžutėse, nes labai bijojo kur nors pavažiuot, nes jie labai bijokliai, tai jiem lietus tragedija, tai sniegas, tai plikledis, tai jau geriau užsidaro tarp 4 sienų savo dėžutėj ir kiurkso.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių