Rudens pradžia – gana šilta, bet lietinga

  • Teksto dydis:

Pirmosiomis rudens dienomis laikysis gana šilti, bet drėgni orai, LRT RADIJUI sako sinoptikė Natalija Nikolajenko.

Penktadienį Lietuvoje bus debesuota su pragiedruliais. Daug kur palis. Vėjas – pietų, pereinantis į vakarų, šiaurės vakarų, 6–11 m/s. Aukščiausia temperatūra – 16-21, vietomis, daugiausia rytiniuose rajonuose – 22-24 laipsniai.

Vilniuje – be žymesnio lietaus. Aukščiausia temperatūra – 2123 laipsniai.

Šeštadienį iš pietvakarių atkeliavęs ciklonas atneš dar daugiau lietaus. Dieną kai kuriose vietovėse palis net smarkiai. Vėjas suksis iš šiaurės, šiaurės rytų, o temperatūra keisis mažai. Naktį bus 10–15 laipsnių šilumos, dieną sušils iki 16–21 laipsnio.

Sekmadienį taip pat išliks panaši temperatūra, protarpiais lis. Pūs vidutinio stiprumo šaltokas šiaurės rytų, rytų vėjas.

Mažai situacija keisis iš pirmadienį, nors naktį gali būti šilčiau – 11-16 laipsnių šilumos. Dieną termometrai rodys 17–22 laipsnius šilumos.


Šiame straipsnyje: ruduoorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

blefas

blefas portretas
jau gana tu geru oru ir tinginiavimo dienu laisvo oro direktoriu pareigu, kur lietus lyja ir prisiminimus neša ,o rugsėjo pirmo šventę neša oi koki lygi kur tau matyta ,net juokas žiūrint į tėvus o veža neša ir visos užeigos karčmos užtvines nuo tu geru šventinio rugsėjo dienu, šurmuliai tik kemša kiša veža neša padavėjos tik sukasi aplinkui stalus o ten juk dabartiniai tėvai užsėdo stalus su savo atžalomis ir iš proto eina jau net nežino nei kuo reikia nei ką nori ta didelė atžala su kaprizais savo stena ir reikalauja nežinomo dalyko ,ką aš šiandien pamačiau per savo gyvenimo 77 metus nugyvento net nesupratau ,žiūrėdamas į tas komedijas dabartinių tėvu mamu, ir taip toliau, užvažiavau pietus pavalgyti o ten teko laukti ir spresti kur aš esu su žmona kol mus aptarnavo užeigoj teko laukti ilgai o ten kledesis riksmas šauksmas prie valgomu stalu rodos kad ten būtų tikras durninas surinktas atžalu juodas konvejeris sukosi o ten ramybes jokios ,o taip kas darosi mokyklose baisu kur

Anonimas

Anonimas portretas
rašykite be klaidų antra eilutė nuo apačios
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių