R.Šimašius: buvo paskubėta skirti K.Jucevičių FNTT vadovu

Teisingumo ministras Remigijus Šimašius teigia, kad ketvirtadienį paskirdamas Kęstutį Jucevičių Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) direktoriumi atsistatydinantis vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis pasielgė skubotai.

Klausiamas, ar Seimo Antikorupcijos komisijos kreipimasis į Vyriausiąją tarnybinės etikos komisiją arba buvusio FNTT vadovo Vitalijaus Gailiaus kreipimasis į teismą nebuvo pagrindas neskubėti skirti nuolatiniu FNTT vadovu konkursą į šias pareigas laimėjusį K.Jucevičių, R.Šimašius sakė nenorintis komentuoti detalių.

„Nedrįstu aš tų detalių komentuoti. Mano supratimu, šiuo atveju galiu tiktai nuostatą labai aiškiai pasakyti, su skyrimu yra paskubėta. Buvo galima nutraukti (konkursą - BNS) esant šitoms aplinkybėms ir aš, tiesą sakant, nelabai suprantu motyvų, dėl ko yra taip paskubėta. Bet detaliau tikrai nenorėčiau komentuoti“, - žurnalistams penktadienį sakė teisingumo ministras.


Šiame straipsnyje: Kęstutis JucevičiusFNTT

NAUJAUSI KOMENTARAI

T.

T. portretas
Ko čia nesuprasti-Palaitis skubėjo paskirti savo žmogų iš ,,valstybininkų''klano...

p.Šimašiui

p.Šimašiui portretas
kažkodėl jūsų komentarai ir vieši pasisakymai visuomet vėluoja gerą savaitę, trūksta ryžto?

ne

ne portretas
kiausu neturi. Jei prisimenat jis ir Usa mate girta vaziuojanti, bet sulaikyti galiu pritruko, vat toks ir teisingumas kai ir teisingumo ministras
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių