R. Ačas: V. Uspaskichui R. Pakso „ant sprando“ nereikia

„Tvarkos ir teisingumo“ partijos Raseinių rajono skyriaus pirmininkas, parlamentaras Remigijus Ačas teigia, kad apie „tvarkiečių“ ir „darbiečių“ planus jungtis į vieną partiją žinojo nuo praėjusių metų spalio. Jis tvirtina niekada tam nepritaręs", rašo portalas 15min.lt.  Dabar, kai susijungimo planas virsta realybe, R.Ačas supranta: jam teks ieškoti kitos partijos.

„Tikrai taip nebuvo, kad apie tą dalyką žinojo du žmonės. Aš žinojau tuomet keltą reikalavimą  iš V.Uspaskicho pusės, kad dvejus metus partijai nevadovautų nei jis, nei R.Paksas. Buvau įsitikinęs, kad R.Paksas su tokia sąlyga nesutiks ir tos partijos niekada nesusijungs. Paskutiniai įvykiai buvo kaip žaibas iš giedro dangaus“, – pasakojo R.Ačas.

Jis neigiamai įvertino partijų susijungimą  ir pareiškė, kad „R.Paksas priėjo liepto galą“

Netrukus pasigirdo kalbų, kad R.Ačas ketina pereiti į Liberalų sąjūdį.

Kol kas R.Ačas sako niekur neskubantis. Kaip Seimo narys frakciją keisti jis ketina, jei pamatys kad su „tvarkiečiais“ dirbti neįmanoma arba, jei Darbo ir „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos tikrai susijungs.

„Esu įsitikinęs, kad kraštutinio žingsnio – jungimosi – R. Paksas ėmėsi norėdamas išlikti pirmininku. Pabrėžiu, – bet kokios partijos pirmininku. Tačiau naivu manyti, kad šią „karūną“ dabartinis Tvarkos ir teisingumo partijos pirmininkas išlaikys ilgiau kaip metus. Nes V. Uspaskichas nepalyginamai iniciatyvesnis lyderis, ir tokių kaip R.Paksas „ant sprando” jam nereikia”, – teigė jis.

 





NAUJAUSI KOMENTARAI

KANDIS

KANDIS portretas
Eina žmogėnas pro kapines, girdi - muzika, šūksniai: "Valio, bravo, bis, pakartoti, pakartoti!!!!". - Klausia pro šalį einančio kapinių sargo: - Kas čia vyksta daba -Grynas vargas, - atsako sargas, - Uspahiha laidoja.Tai jau trečią kartą karstą užkasinėja.

eilinis

eilinis portretas
PAKSAI, PAKSAI ar girdi, tu visuomet sedi ant kaz kieno sprando.

Luka

Luka portretas
Baikit Jūs su tuo Aču. Paklauskit raseiniškių. Visi tik apsidžaiugtų jei jo neliktų Raseiniuose. Kur kiša rankas, ten smirdi. Ir liberalai pagal jo aroganciją ir besaikiškumą tikrai labiau tiktų.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių