Prisiekė penki nauji apylinkių teismų teisėjai

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė penktadienį pasirašė dekretus dėl penkių apylinkių teismų teisėjų skyrimo ir priėmė jų priesaikas.

Kretingos rajono apylinkės teismo teisėja paskirta Jurgita Ališauskaitė, Šilutės rajono apylinkės teismo teisėja – Lina Nainienė, Kauno apylinkės teismo teisėja – Svetlana Panina, Klaipėdos rajono apylinkės teismo teisėju – Vytautas Pliuskevičius, Ukmergės rajono apylinkės teismo teisėja – Eglė Venckienė.

Prisiekusiems teisėjams prezidentė palinkėjo sėkmės ir išminties sąžiningai atliekant savo darbą, tarnaujant tautai ir valstybei, o priimant sprendimus nepasiduoti jokioms įtakoms.

Apylinkių teismų teisėjus skiria ir atleidžia prezidentas.


Šiame straipsnyje: teisėjaipriesaikaPrezidentūra

NAUJAUSI KOMENTARAI

kada teis

kada teis  portretas
eksteiseja Kondratjeva ?

?

? portretas
o kodel is ju keturi teisejai yra moteriskos lyties, o vienas vyriskos. kur ziuri lygiu teisiu ir galimybiu kontrolierius?

...

... portretas
Teisėjai skelbia nuosprendžius LIETUVOS vardu, bet - net preizidento galios šiuo atveju apribotos, prezidento dekretai turi būt ministrų vizuojami, kada taip pradės ir teisėjai elgtis? Ir šiaip - kandidatams į prezidentus yra amžiaus cenzas, NELEISTINA kad bet kokios piemenkos gali teisėjomis tapt ir VIENASMENIŠKAI Lietuvos vardu kalbėt.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių