Prieš NATO karius Lietuvoje – dar viena informacinė ataka

  • Teksto dydis:

Prieš Lietuvoje dislokuotus tarptautinio Vokietijos vadovaujamo bataliono karius surengta dar viena informacinė ataka.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) nariai sulaukė laiškų, esą NATO bataliono vadas pulkininkas leitenantas Christophas Huberis (Kristofas Huberis) yra Rusijos agentas, pranešė naujienų portalas delfi.lt. Neva susirūpinęs laiško autorius klausė parlamentarų, kodėl NSGK „negali sustabdyti feikų“. Šiuo atveju feiku vadinamos melagingos naujienos.

„Tai dar vienas bandymas, gal labiau rafinuotas, diskredituoti Vokietijos pajėgų buvimą Lietuvoje. Dar vienas Rusijos informacinės atakos pavyzdys. Tik labai džiugu, kad Lietuvos institucijos reaguoja adekvačiai ir informacija Lietuvos viešojoje erdvėje jau pasirodo išanalizuota ir dekonstruota“, – sakė laiško sulaukęs NSGK narys Laurynas Kasčiūnas.

Anksčiau melagingai pranešta, kad Rukloje dislokuoti vokiečių kariai neva išžagino merginą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kas dar šituos debilus atakuoja,jei rusai būtų atakavę,tai jų jau nebūtų

Algis

Algis portretas
Kam jie nachuj reikelingi? Jei patys asilai, kodel reikia manyti, kad ir rusai tokie patys? Jei ir DARYTU tai, apie ka triedzia visas pasaulis, tikrai darytu protingiau. Taip, kai tai daro siuo metu- zino daugiausiai, ir ramiai laukia tos dienos, kada tie, kurie sauke garsiausiai, patys atsliauz pas Vovka prasyti pagalbos... O Vovka: - Tau su VAZELINU, ar be VAZELINO?

O kodel turiu tiket ta vienintele lytwos tiesa...

O kodel turiu tiket ta vienintele lytwos tiesa... portretas
ir kodel turiu manyt kad tai ''informacine ataka'' pries nato karius...? nejau natowcai neturi neigiamu bruozu ,juk ie weliawa nuplese ,ir primyzo ,ir susimuse klaipedoje... Juk tiesa ti nera tas ka jus rasot kad taip nera, o ir tiesu gali but tiek kiek yra zmoniu...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių