Prieš homoseksualus kovojantis P.Gražulis siautėjo Seime

Neapykanta seksualinėms mažumoms garsėjantis parlamentaras Petras Gražulis dėl viešumo gali padaryti bet ką, rašo delfi.lt.

Susitaręs su bulvarine televizijos laida, trečiadienį jis siautėjo Seime vykusioje spaudos konferencijoje Tarptautinei dienai prieš homofobiją paminėti.

P.Gražulio „benefisą“ savo akimis išvydo užsienio valstybių ambasadoriai.

Prieš pat spaudos konferenciją P.Gražulis dalijo interviu žiniasklaidai ir piktinosi Seime vyksiančiu renginiu. Po kurio laiko jis, prisisegęs įrašymo įrangą, įsitaisė spaudos konferencijų salėje.

Netrukus P.Gražulis savo komentarais apie nekrofilus ir zoofilus ėmė pertraukinėti kalbą sakiusią socialdemokratę Seimo narę Mariją Aušrinę Pavilionienę. Po M.A.Pavilionienės kalbos, P.Gražulis prapliupo.

„Kuo homoseksualai yra pranašesni už nekrofilus, pedofilus? Jie tuoj irgi teisių reikalaus ir čia Seime konferencijas rengs. Gėda Seimui, kad leido krikščionys demokratai tokias spaudos konferencijas. Ir man gėda, kad supuvę, atsiprašant, atvažiavę iš Europos Sąjungos, kuri yra morališkai supuvusi, propaguoja tai Lietuvai. Tragedija“, – išrėkė „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos narys. P.Gražulis kartojo, kad anksčiau buvo komunistinė, o dabar – seksualinė diktatūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
maladec zmogus, pagarba !!!

Nitro

Nitro portretas
šaunuolis , tiesiai šviesiai išreiške daugumos Lietuvos piliečiu nuomone apie tikruosius iškrypelius , o štai Romanovas prašove pro šali ir pasišiukšlino...

medikas

medikas portretas
Gražulis su Uoka tai tikri Byvis ir Tešlagalvis. Gėda dėl tokio poelgio.
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių