Prezidentė pasveikino Austriją nacionalinės šventės proga

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Austrijos prezidentą Heinzą Fischerį (Hainsą Fišerį) šalies nacionalinės šventės proga.

Pasak D.Grybauskaitės, Lietuvos ir Austrijos dvišaliai santykiai yra paremti augančiu susidomėjimu ir abipuse pagarba, pranešė Prezidentūra.

Šalies vadovė palinkėjo, kad bendri Lietuvos ir Austrijos siekiai ir veikla Europos Sąjungoje toliau skatintų bei stiprintų abipusiškai naudingą dialogą visais svarbiais klausimais.

D.Grybauskitės teigimu, bendromis vertybėmis ir interesais paremtas Lietuvos ir Austrijos bendradarbiavimas ateityje išliks atviros, stiprios, energetiškai savarankiškos ir konkurencingos Europos kūrimo pagrindu.

Prezidentė Austrijos vadovui ir visiems Austrijos žmonėms palinkėjo sėkmės, gerovės ir klestėjimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
ne duok dieve ,jei austrija , tiesiogiai priimtu grybauskaitės palinkėjimus _____lietuva jau gyvena , pagal grybauskaitės palinkėjimus ,saujelė lobsta ,o didelė lietuvos dalis iš bado sprogsta ,gyvenam pagal ______ "mums partija šviečia ir duonos nereikia ,tik darbo mums duok "kada baigsis komunizmas ir kgbizmas lietuvoje ,,,,,,,,sėkmės lietuvos zombiams ,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių