Prezidentė: A. Kaušpėdas – pavyzdys jaunimui

  • Teksto dydis:

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė pirmadienį pasveikino grupės "Antis" lyderį, architektą ir aktyvų Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio veikėją Algirdą Kaušpėdą 60-ojo jubiliejaus proga, ir pabrėžė jo nuopelnus siekiant nepriklausomybės.

"Vieni Jus pažįsta kaip darbštų architektą, kiti - kaip mūsų istorijos ir kultūros reiškiniu tapusios grupės "Antis" lyderį, tretiems galbūt labiausiai įsiminė Jūsų drąsus balsas Sąjūdžio metais ir ryžtingos pastangos kovojant dėl mūsų visų Nepriklausomybės", - pranešime spaudai teigė D.Grybauskatiė.

Pasak prezidentės, A.Kaušpėdas visada buvo laisvas ir kūrybingas žmogus, trokštantis laisvos ir kūrybingos Lietuvos.

"Ėjote priekyje, ėjote nesidairydamas, tikėdamas savo pašaukimu, o paskui Jus ėjo tiesos ir gyvybės išsiilgusi Lietuva. Tai - didžiulis Jūsų nuopelnas savo Tėvynei. Didžiulė pastanga, sujungusi mūsų visų balsus į vieningą skambesį - į Lietuvą", - pabrėžė šalies vadovė.

Prezidentė Algirdui Kaušpėdui palinkėjo visada išlikti laisvu žmogumi, į kurį lygiuotųsi jaunoji karta, norinti maištauti, stebinti, tačiau trokštanti ne griauti, o kurti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

luka

luka portretas
galvoju kuo skubiau Grybauskaitei reikia surasti jaunikį. jau visai matosi kad su harmonais jai tragiškai blogai, jeigu jau kaušpėdas pavyzdys...nu ... ir keiktis negalima... jo grupė perdainavusi kelis užsienietiškus hitus-ko ne nominantai Gramy apdovanijimams. Akaivaizdu kad moketriškiai reikia "susitvarkyti" .

jk

jk portretas
Jei Kaušpadas pavyzdys,tai Lietuvai vamzdiec.Jis pavyzdys tik komunistei -prezidentei.

jk

jk portretas
Jei Kašpadas pavyzdys,tai Lietuvai vamzdiec.Jis pavyzdys tik komunistei -prezidentei.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių