Premjero žygiai į provinciją baigėsi po rinkimų į Seimą

Premjero Algirdo Butkevičiaus noras sužinoti, kuo gyvena žmonės provincijoje, išgaravo vos pasibaigus pakartotiniams rinkimams į parlamentą, rašo portalas 15min.lt.

Konstituciniam Teismui (KT) dėl šiurkščių pažeidimų anuliavus rinkimų į Seimą rezultatus dviejose apygardose ir mirus vienmandatėje apygardoje į parlamentą išrinktam Juliui Veselkai, kovo 3-ąją teko skelbti pakartotinius rinkimus.

Pozicijas Seime norėjusios sustiprinti partijos aktyviai reklamavo savo kandidatus, į agitaciją įsitraukė ir socialdemokratų lyderis, Vyriausybės vadovas A.Butkevičius.

Palaikydamas Biržų-Kupiškio rinkimų apygardoje kandidatavusį partijos kolegą Aleksandrą Zeltinį A.Butkevičius kartu su juo važinėjo po šiuos rajonus, išklausė gyventojų bėdas.

Žurnalistams pradėjus domėtis, ar A.Butkevičius dalyvauja rinkimų agitacijoje, jis aiškino, kad šie vizitai yra darbiniai. Vyriausybės vadovas aiškino ir toliau vyksiantis pasbendrauti su žmonėmis.

Tačiau pasibaigus rinkimams, kurie buvo sėkmingi premjero reklamuotam A.Zeltiniui, A.Butkevičiaus kelionės į provinciją baigėsi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matyt

Matyt portretas
žurnalistai visai nebeturi apie ką rašyti. Negi jie nesupranta, kad premjeras turi ir svarbesnių reikalų. Čia tegu važinėja išrinktieji seimo nariai, išleidžiantys kelionėms pas rinkėjus tūkstančius. Nors mano išrinktoji pasirodo gal tik porą kartų per metus.

Nesakykit

Nesakykit portretas
jau, Butkevicius tikrai geras premjeras, pats geriausias is visu, kiek tik yra buve.

Luka

Luka portretas
Iš tikrųjų esu socdemų rinkėja, bet šiemet jie labai stebina, snet tas polinkis į bažnyčias...Jie susimaišė. Premjeras bando išnešt sveika kailį tarp dviejų ugnių Kolicijos ir prezidentūros... Nu velniai žino kaip šitas "žongliravimas kardais " baigsis premjerui ir sosdemams. jei nesusigriebs, ktą kadenciją sugrįš prietrankų koncevatorių desantas...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių