Šalies vadovai sveikina su Motinos diena

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė ir premjeras Saulius Skvernelis sekmadienį sveikina su Motinos diena.

„Iš visos širdies sveikinu mieląsias Lietuvos mamas. Linkiu, kad Motinos diena Jums dovanotų daug laimės ir džiaugsmo – kaip atpildą už beribę meilę savo vaikams, už nesibaigiantį rūpestį šeima ir namais. Šiandien visos pavasario gėlės žydi Jums!“, – sakoma šalies vadovės paskelbtame sveikinime.

„Motinos dienos proga sveikinu visas Lietuvos mamas ir dėkoju joms už neišsenkantį rūpestį ir beribę meilę. Taip pat ypatingai noriu padėkoti toms mamoms, kurios su didžiausia meile ir atsidavimu augina motiniškos globos netekusius vaikus. Tokios mamos yra vertos didžiausios mūsų pagarbos, jos tik dar kartą patvirtina tiesą, kad motinos meilė – besąlyginė“, – rašoma ministro pirmininko sveikinime.

Motinos diena švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gimas

gimas portretas
sveikinimai,linkejimai aisku grazus,bet prezidente ar pasake bent vienai mamai,kiek ju auginami vaikuciai ir dar busimi ju vaikuciai jau skolingi uz tironu praskolinta ir parduota Lietuva?

Nu

Nu portretas
pav.valstiečiui jau iš pačio ryto nepasitenkinimas. Ar tai sveikinimas ir duona kuo susiję??? Nuo senų senovės Motinos diena yra švenčiama. Niekas ankščiau vaišių stalo, kaip per Kalėdas ar Velykas nedarydavo, bet į bažnyčią visada eidavo. Ir kapai visų mirusių mamų ir ne tik mamų,bet tėvų sutvarkyti,žvakutės uždegtos,gėlytės pasodintos. Reikia džiaugtis, kad yra tokia graži šventė- Motinos diena,atnešanti pasauliui gyvybę,rūpestingumą,atsakomybę,gerumą,švelnumą,tyrumą ir visa ką kuo tikra Motina atiduoda vaikams, šeimai,namams, bei visiems esantiems šalia. Visoms mamoms geros sveikatos,kad į mano ir jūsų užsuktus namus būtų vietos, visiems,kam jos reikia labiausiai.

lijana

lijana portretas
svaikiname ir Jus kadangi Jus esate visos K Lietuvos mama
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių