Premjeras: policijos skyriuose reikalinga rotacija

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius sako, kad policijos skyriuose yra reikalinga vadovų rotacija, siekiant geresnio pareigūnų darbo.

Ministro pirmininku teigimu, Seime turėtų būti priimtas įstatymas, kuris suteiktų Policijos departamento vadovybei daugiau teisių daryti struktūrines reformas.

"Kai kuriuose policijos skyriuose per ilgai kai kurie vadovai susitaikė su darbo logika, kad lyg viskas yra gerai. Manau, kad rotacija duotų tam tikrus pokyčius. Naujas vadovas atvykęs į naują instituciją turi ambicingus planus. Manau, būtų visiškai kitokia situacija ir tuose pačiuose Biržuose, kur nusivylimas vietos policijos darbuotojais yra didžiulis", - Žinių radijui ketvirtadienį sakė premjeras.

Policija daug kritikos sulaukė dėl šalį sukrėtusio nusikaltimo, kai Biržuose gatvėje iš pravažiuojančio automobilio dviem šūviais buvo nužudytas septyniolikmetis. Jo kūną kitos dienos rytą rado motina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bijau

bijau portretas
kad yra policijos veikėjų, susijusių su nusikaltėliais. Todėl būtina tikrinti kiekvieno policininko biografiją, draugus, šeimos narius, ryšius. Kad nebūtų taip, kaip snoro banko darbuotojų tarpe buvo net prokuroro giminių, arba atvejų, kai patys policininkai (ar pasieniečiai) dalyvavo kontrabandos slėpime. Ir tikrai, čia ne piniguose esmė, o sąžinėje ir padorume. Juk po kiekvieno tragiško atsitikimo matome sočias policijos viršininkų fizionomija, aiškinančias, kad bus ištirta arba tai ne jų kaltė.

politikas

politikas portretas
geriausia rotacija-tai dideles bausmes uz kysiu emima, nusikaltimo slepima,leta darba.nuo 5 metu su turto konfiskacija ir tvarka per kelias dienas! ka veikia seimo bezdukai? naujus istatymus istatymu sergetojams!!!ir butina turto deklaracija keliu policijai!

Pinokis

Pinokis portretas
Ponai, kada pradėsite dirbti ? Kai ką nušauna tada pakalbama apie rotacijas, pažadama Biržus apšviesti ir pan.Ir vėl iki sekančio karto.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių