Premjeras: pirminės sveikatos priežiūros paslaugos turi būti prieinamos visiems

  • Teksto dydis:

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis lankėsi Jiezne, kur domėjosi miesto pirminės sveikatos priežiūros centro rekonstrukcijos darbais.

Vyriausybės vadovas apžiūrėjo rekonstruojamas Jiezno pirminės sveikatos priežiūros centro patalpas. Su Prienų rajono savivaldybės vadovais ir vietos bendruomene diskutuota apie atliktus rekonstravimo darbus ir jų poreikį ateityje, sveikatos priežiūros ir slaugos plėtrą regionuose.

„Pradėti Jiezno pirminės sveikatos priežiūros centro rekonstrukcijos darbai turi būti pabaigti bendromis valstybės ir savivaldybės pastangomis“, - sakė S. Skvernelis.

Premjeras pabrėžė, kad pirminės sveikatos priežiūros paslaugos turi būti prieinamos visiems Lietuvos gyventojams ir yra orientuotos į pacientų pagrindinių sveikatos problemų sprendimą.

Slaugos paslaugų apimties plėtra, asmens sveikatos priežiūros įstaigų kokybės rodiklių įdiegimas, stebėsenos sistemos tobulinimas, ligoninių priėmimo skubiosios pagalbos skyrių tinklo ir infrastruktūros modernizavimas, racionaliai paskirstant pacientų srautus, taip pat yra vieni iš Nacionalinės regioninės politikos prioritetų iki 2030 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na va,prasideda"išėjimas į liaudį",juk reitingai tai krenta.Sveikatos ministras kaimus nori palikti be medicinos,kaip sakoma padaryti gamtos atranką,o čia mat viską apvers aukštyn kojom Skvernelis...Nieko nebus-psichologas kietas,ne policininkui spręst apie sveikatinimo reikalus.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ne mūms sakykit o tam bukagalviui verygai,nes kiek jis jovalo sveikatos sistemoje pridarė,nežinia kada tai bus išsiurbta.Tai toks ministras tinka kiaulėms vadovauti.Sveikatos pasitikrinimas tai kančių keliai,o ir pagalbos nevisada sulauksi,visi atbuko nuo to ministerio.Visi abejingi ligoniui.

Atidziai perskaitykite str pavadinima

Atidziai perskaitykite str pavadinima portretas
Tai kur jos neprieinamos dar LT????? Tik tada, kai neini. O siaip, tikrai visi zmones gali uzsiregistruoti poliklinikose, kokioj tik nori. Ka jis cia naujo pasake?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių